Bo Henriksen om nedrykningspuljen: Det bliver vildt, vanvittigt, sjovt og drabeligt

Horsens-træner Bo Henriksen ser ikke noget negativt i, at man er havnet i en tæt nedrykningspulje.

Efter søndagens dramatiske 26. spillerunde, stĂĄr det nu klart, at AC Horsens er havnet i nedrykningsspillets pulje 1 sammen med AGF, Sønderjyske og Vejle. 

Der er lagt op til, at det bliver en gyser, da Horsens kun har tre point ned til Sønderjyske pĂĄ tredjepladsen i puljen. 

Hvis sønderjyderne når at overhale Horsens, så skal Horsens-spillerne ud i de drabelige playoffkampe, hvor de skal kæmpe for deres overlevelse.

Horsens-træner Bo Henriksen valgte efter 1-3 nederlaget mod Brøndby at kigge positivt pĂĄ situationen. 

- Det bliver fuldstændig magisk for vores fans og for fodbolden generelt, så det er helt genialt.

- Det bliver vildt, vanvittigt, sjovt og ikke mindst drabeligt. Jeg glæder mig, fordi det bliver nogle fede kampe, siger Bo Henriksen.

Ifølge Horsens-træneren, sĂĄ var det østjyske hold allerede før kampen mod Brøndby klar over, at man ville havne i den tætte pulje 1. 

Tætheden i puljen betyder, at nedrykningsspøgelset spøger i Horsens, men ifølge direktør Kristian Nielsen, så er det ikke noget, man tænker synderligt over.

- Jeg er ret fortrøstningsfuld, hvis vi havner i den situation. Det er ikke noget, vi fokuserer pĂĄ eller bruger energi pĂĄ. For os handler det om, at vi vil gøre alt for at blive i Superligaen. 

- Det er trods alt positivt, at vi har tre point ned til Sønderjyske, siger Kristian Nielsen.

Tidligere pĂĄ mĂĄneden præsenterede Horsens et rekordoverskud pĂĄ næsten 13 millioner kroner, og derfor er man rustet økonomisk, hvis det ender med en tur i næstbedste række. 

- Vi er klar til det rent økonomisk, og det skal vi også være. Vi arbejder med at være klar til at omstille os relativt hurtigt, hvis det bliver en ny virkelighed, der hedder 1. division i næste sæson, siger Kristian Nielsen.