Fodbold

Fans er splittede om skandaleramt Inter-stjerne, der igen er udeladt

Splittelsen blandt Inters fans er stor, når snakken går på stjerneangriberen Mauro Icardi, der den seneste måned ikke har været en del af truppen.

Farcen om Inter-angriberen Mauro Icardi fortsætter. 

Argentineren har ikke været en del af truppen den seneste måneds tid, og heller ikke søndag er han på holdkortet, når Inter går på banen til derbykampen mod lokalrivalerne fra AC Milan. 

Mauro Icardi fik i februar frataget anførerfindet i den italienske storklub, og efterfølgende nægtede han at rejse med holdet til en udekamp i Europa League

Hvis han ikke kommer tilbage til derbyet, så kan han bare smutte

Elia, Inter-fan

Forud for søndagens Derby della Madonnina har TV 2 SPORT været i Milano for at tage temperaturen på stemningen omkring stjerneangriberen - og den er splittet. 

- Han skal tilbage, for han er meget vigtig. Vi har ikke mange spillere, og han er vores vigtigste spiller, så vi håber, han kommer tilbage, sagde Inter-tilhængeren Mattia inden torsdagens Europa League-kamp mod Eintracht Frankfurt. 

Men det er ikke alle, der deler Mattias tankegang. For andre er tålmodigheden ved at være sluppet op. 

- Jeg mener, at hvis han ikke kommer tilbage til derbyet, så kan han bare smutte, sagde Elia, der ligeledes er fan af Inter, inden det blev en kendsgerning, at han heller ikke søndag trækker i kamptøjet.

Sagen begyndte, da Mauro Icardi angiveligt nægtede at forlænge sin kontrakt med storklubben, og da han heller ikke rejste med til udekampen i Wien, flød bægeret over for flere fans. 

Få dage efter den omtalte kamp i Wien blev Icardis kone og agent, Wanda Nara, således angrebet med sten i sin bil, hvor også parrets børn var med. Flere fans mener, at det er hende, der på grund af hendes kontante måde at forhandle på er skyld i, at Icardi ikke har forlænget sin aftale.

- Jeg er en smule bange, fordi mange af tilhængerne er virkelig vanvittige. Jeg ved ikke, om han nogensinde kommer tilbage, men hvis han ikke gør, tror jeg, der vil ske værre ting mod ham og hans familie, lyder spådommen fra en tredje Inter-fan, hvis navn er ukendt.  

Instagram-opslag fik medierne til at spekulere

I dagene op til det traditionsrige opgør i Milano har sagen om Mauro Icardi fået stor opmærksomhed i de italienske medier. 

Det er meget, meget trist. Vi har ikke særlig meget personlighed uden ham

Kilde

Og opmærksomheden blev kun større, da han lørdag postede et billede af sig selv på Instagram. På billedet har han en Inter-trøje på, og klubbens stadion, Stadio Giuseppe Meazza, er i baggrunden. 

Billedet fik alarmklokkerne til at ringe hos de italienske medier, der straks begyndte at spekulere i, om han ville være at finde på holdkortet til søndagens kamp. 

Det var han som bekendt ikke, og hvis man spørger Inter-tilhængeren Mattia, så skal man også til tider tage mediernes mange fortolkninger med et gran salt. 

- Vi ved jo ikke rigtig, hvad der er sket. Medierne siger en ting, men vi ved jo ikke, hvad der er sket, og vi kender ikke sandheden. Vi kan ikke dømme ham ud fra det, siger Mattia. 

Mauro Icardi er klubbens topscorer i denne sæson, og argentinerens fravær har da også haft sportslige konsekvenser. Inter røg senest ud af Europa League efter et samlet nederlag på 0-1 til Frankfurt, og i Serie A har de ligeledes haft det svært de seneste uger. 

- Det er meget, meget trist. Vi har ikke særlig meget personlighed uden ham. Det er skuffende, meget skuffende. Men det viser også, at der er et stort problem med Inter og fællesskabet omkring klubben. Der er mange problemer.

Søndag aften kommer Inter og klubbens problemfyldte fællesskab igen på prøve i Derby della Madonnina mod den evige ærkerival. 

Et fællesskab, som Icardi fortsat ikke er en del af.