Fodbold

Lerager og Genoa sikrer Juventus' første nederlag i sæsonen

Danske Lukas Lerager spillede hele kampen, da han sammen med sin klub, Genoa, vandt 2-0 på hjemmebane over Juventus.

For første gang i 11 måneder indkasserede Juventus søndag et nederlag i den italienske Serie A. 

Genoa, der havde den danske landsholdsspiller Lukas Lerager med i hele kampen, blev for stor en mundfuld, da de på hjemmebane besejrede de forsvarende mestre med 2-0. 

Men det var ikke uden dramatik undervejs. Først fik Genoa frataget et straffespark efter et VAR-gennemsyn, og i anden halveg var det så Juventus, der fik annulleret en scoring - ligeledes på grund af VAR. 

72 minutter inde i opgøret kom forløsningen, da Stefano Stuaro på fornem vis sendte bolden ind bag Mattia Perin i Juventus-målet. 

Ni minutter senere blev den rutinerede angriber Goran Pandev spillet fri efter en omstilling, og han sendte sikkert bolden i kassen og lukkede kampen. 

Trods nederlaget er Juventus fortsat på sikker kurs mod endnu et mesterskab, da de med kun 10 spillerunder tilbage af sæsonen har hele 18 point ned til Napoli på andenpladsen. 

Den komfortable føring betyder også, at Juventus spillede uden flere af holdets profiler i søndagens kamp. Eksempelvis var Cristiano Ronaldo slet ikke med i truppen. 

Juventus har også fortsat Champions League at koncentrere sig om, efter de i midtugen vandt 3-0 over Atletico Madrid og spillede sig videre til kvartfinalen, hvor de møder Ajax.