Fodbold

Napoli-keeper faldt om på banen en halv time efter spark i hovedet

Napolis målmand David Ospina er ved bevidsthed, efter han i søndagens kamp mod Udinese faldt om på banen.

Opdatering mandag klokken 17.44: David Ospina er blevet udskrevet fra hospitalet efter at have gennemgået en lang række undersøgelser, hvor han er blevet tilset af specialister.

Tilskuere og spillere holdt vejret, da Napolis målmand David Ospina kollapsede på banen i søndagens kamp mod Udinese. 

Allerede fem minutter inde i kampen blev den colombianske målmand tilset efter et spark i hovedet, men det blev vurderet, at han var i stand til at spille videre. 

Det var han til gengæld ikke en halv times tid senere, da han pludselig faldt om, mens Napoli var i angreb i den modsatte ende af banen. 

Kampens dommer, Paolo Valeri, sørgede for, at der omgående kom lægehjælp til målmanden, og efter en kort behandling på banen blev David Ospina fragtet til San Paolo-hospitalet tæt på stadion.

Napoli-træner Carlo Ancelotti kunne efter kampen fortælle, at der ikke er tale om noget alvorligt, og at David Ospina er ved bevidsthed.

På Twitter skriver den italienske storklub desuden, at han vil forblive under observation i de næste 24 timer. 

David Ospina ankom i sommer til Napoli på en lejeaftale fra Arsenal. Colombianeren har i denne sæson vogtet målet i 13 kampe for den italienske storklub, der er nummer to i Serie A. 

Napoli vandt opgøret 4-2 på mål af Amir Younes, Jose Callejon, Arkadiusz Milik og Dries Mertens. Danske Jens Stryger Larsen spillede hele kampen for Udinese. 

Flere spillere og ansatte var hurtigt ved David Ospina, efter han faldt om på banen.
David Ospina blev kørt fra banen og efterfølgende til et nærliggende hospital.