Fodbold

Simon Kjær udeladt af Sevillas trup inden landskampe

Simon Kjær har i denne sæson fået masser af spilletid i Sevilla, men den danske landsholdsanfører var ikke en del af Sevillas kamp mod Espanyol. Jose Jordan / Ritzau Scanpix

Sevilla var uden deres danske forsvarsgeneral Simon Kjær, da de på udebane vandt 1-0 over Espanyol.

Simon Kjær er under normalvis fast mand i Sevillas forsvar. 

Men for anden ligakamp i træk var den danske landsholdsanfører slet ikke en del af truppen, da de søndag vandt 1-0 på udebane over Espanyol. 

I sidste uge sad Simon Kjær ude med karantæne, mens der som udgangspunkt ikke har været noget, der forhindrede ham i at spille søndagens kamp, der var den første for holdets nye træner, Joaquin Caparros, der tidligere har været sportsdirektør i klubben. 

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger, så er årsagen til fraværet ikke en skade, men blot at han blev sparet i et travlt program. 

Dermed kan 29-årige Kjær uden problemer støde til den danske landsholdstrup, der mandag samles forud for torsdagens testkamp mod Kosovo og den vigtige EM-kvalifikationskamp mod Schweiz fem dage senere. 

Simon Kjær spillede senest hele kampen, da Sevilla i torsdags tabte 3-4 til tjekkiske Slavia Prag og røg ud af Europa League. 

Her fik den danske forsvarsspiller en uheldig hovedrolle, da han efter et klumpspil i overtiden var så meget ude af balance inde på egen målstreg, at han, i stedet for at losse kuglen ud af farezonen, fik trampet den ind til et selvmål.

Sevilla har nu kun den hjemlige liga at tænke på, hvor de efter søndagens sejr ligger nummer seks.