Det er min egen fejl, erkender Mathias Jensen efter kaos-kommentar

U21-landsholdsspilleren fortæller til TV 2 SPORT, at han skal vænne sig til at være i mediernes søgelys.

- Inderst inde er det min egen fejl, at det (jeg siger, red.) kan misforstås. Så må jeg jo bare være mere klar i spyttet.

SĂĄdan siger Mathias Jensen til TV 2 SPORT efter det danske U21-landsholds kamp onsdag.

Erkendelsen kommer, efter den danske Celta Vigo-spiller først udtalte sig kritisk til BT om sin klub og siden benægtede udtalelserne i en pressemeddelelse fra klubben.

- Det er en svær situation, hvor jeg nu spiller under den tredje træner, siden jeg ankom i august. Det er kaos, men vi må se, om vi kan redde den.

- Det var sgu ikke lige det, jeg havde regnet med, da jeg tog af sted. Der var min fornemmelse, at det var en klub, der kørte stabilt, spillede god fodbold, og at der var styr på tingene. Men det synes jeg ikke, at der har været, siden jeg ankom, lød udtalelserne til BT, som blev genstand for den store ståhej.

Vil lære af situationen

Onsdag aften forklarer han situationen og bekræfter, at han har sagt det, der står i den oprindelige artikel.

- Jeg vil sige, da det kommer ud, er jeg ikke så overbevist om, at jeg har sagt det. Men jeg finder så ud af, at jeg har sagt det, siger den danske U21-landsholdsanfører.

Mathias Jensen tager en værdifuld læring med fra episoden: Han skal vænne sig til rampelyset.

- Det er lidt en misforstĂĄelse. Jeg har snakket med klubben, og de er overhovedet ikke gale pĂĄ mig, og de forstĂĄr, at sĂĄdan noget godt kan blive misforstĂĄet.

- Jeg har ikke prøvet det før, så det er klart, at jeg nu skal tænke mig lidt mere om, når jeg skal sige noget. Jeg er godt klar over, at medierne kan dreje og vende det, som de vil.

Mathias Jensen skiftede til Celta Vigo fra FC Nordsjælland i sommer. Den spanske klub er i øjeblikket under nedrykningsstregen i La Liga. 

Bundklubben har skiftet træner flere gange i sæsonen, og ingen af holdets danskere har fĂĄet stabilt med spilletid pĂĄ det seneste.

Foruden Mathias Jensen er også Pione Sisto og Andrew Hjulsager på lønningslisten i den nedrykningstruede klub.

TV 2 SPORT har været i kontakt med BT. De stĂĄr ved historien og er bekendte med Celta Vigos statement.