Fodbold

Brøndby-anfører forlader klubben

Den tyske stopper Benedikt Röcker får ikke sin kontrakt med Brøndby forlænget.

Anfører Benedikt Röcker stopper i Brøndby, når hans kontrakt udløber til sommer. Det har klubben fra Vestegnen meldt ud tirsdag formiddag.

Tyskeren betegner Brøndby som 'en fantastisk klub, man ikke kan undgå at få den ind under huden'. Derfor vil han altid huske tiden hos de blå-gule.

- At vinde pokalfinalen sidste sæson var min karrieres højdepunkt hidtil, og jeg vil aldrig glemme mine tre år i Brøndby IF. Vi har spillet nogle fantastiske kampe foran de utrolige Brøndby-fans, og den opbakning jeg har fået af klubbens fans, vil jeg aldrig glemme. De betyder noget helt særligt for mig, siger han til Brøndbys hjemmeside.

Benedikt Röcker kom til Brøndby IF i sommeren 2016 og var med til at vinde pokalfinalen i sidste sæson, hvor han scorede i 3-1-sejren over Silkeborg IF. 

Blev enstemmigt valgt som anfører

Sportsdirektør Ebbe Sand forklarer, at tyskeren er en leder både på og uden for banen, og det var derfor, at spillertruppen entydigt pegede på ham som ny anfører, da Johan Larsson sagde farvel i vinter.

- Han har bevist sig selv for os i de snart tre år, han har været i klubben, og han gik forrest, da vi vandt pokalfinalen sidste sæson og dermed vandt vores første titel i mange år.

- Efter tre år går vi nu hvert til sit til sommer, og alle i klubben vil gerne takke Bene for hans indsats. 'Bene' og vi har valgt at melde det ud i god tid, så han nu i ro og mag kan finde den næste klub i sin karriere. Vi har en masse spændende kampe foran os, som Röcker er en del af, og vi er alle topmotiverede for at genvinde pokalturneringen og slutte i top tre, siger Ebbe Sand.

Brøndby og Benedikt Röcker tager hul på mesterskabsslutspillet på fredag på hjemmebane mod OB.