Fodbold

- Det føles som en sejr, siger lettet Dalsgaard

Danmark reddede et enkelt point med fra Schweiz, der ellers var foran med 3-0 kort før tid.

Det lignede en dansk ydmygelse, da Schweiz bragte sig foran med 3-0 efter 76. minutter i EM-kvalifikationskampen tirsdag aften. 

Men Danmark kan åbenbart ikke tabe fodboldkampe længere, og med tre mål i løbet af de sidste ti minutter redder Åge Hareides mandskab et 3-3-resultatet og et enkelt point

Dermed har Danmark ikke tabt 26 kampe i træk, og efter kampen var det mirakuløse comeback nærmest heller ikke til at forstå for Henrik Dalsgaard, der i det 93. minut headede det udlignende mål i kassen. 

- Det var fint tidspunkt lige at lave sit første landskampsmål. Det her var en af de vildere kampe. Da de scorer til 3-0 tænker jeg jo, at det er ved at være slut. Det føles som en sejr, siger Dalsgaard til Kanal 5.

Højrebacken erkender, at danskerne ikke spillede en god kamp, men at resultatet, om end det trods alt ikke blev til sejr, giver selvtillid. 

- Jeg tænker, at vi kan slå hvem som helst, selv på en rigtig, rigtig dårlig dag. Vi skal have mere kvalitet frem over, men resultatmæssigt er det her en fin start, fortæller Dalsgaard.

Mathias 'Zanka' Jørgensen scorede Danmarks første mål efter 84 minutter, inden Christian Gytkjær gjorde det til 3-2 efter 88 minutter.

Danmark ligger nummer tre i gruppen med ét point for én kamp. Irland med fire point og Schweiz med tre point har spillet en kamp mere.