Fodbold

- Jeg blev misforstået, siger Juventus-profil efter udtalelser om komet

Leonardo Bonucci føler sig misforstået efter kampen mod Cagliari. Her sagde han, at Moise Kean selv var lidt skyld i abelydene, der kom imod ham.

- Kean ved, at når han scorer et mål, skal han fejre det med sine holdkammerater. Han ved også godt, at han skulle have gjort noget andet. Jeg synes, at skylden kan deles 50/50, for Moise Kean skulle ikke have fejret på den måde ud mod fansene, og fansene skulle ikke have reageret på den måde.

Ovenstående udtalelse kom ifølge Sky Italia fra Juventus-stopperen Leonardo Bonucci efter kampen mod Cagliari. Flere Juventus-spillere fortæller, at der blev råbt abelyde ned mod spillerne, og derfor valgte Moise Kean at stille sig op foran Cagliari-tilhængerne med spredte arme - og det fik tilråbene til at tage til.

Bonucci trak Kean væk fra tilskuerne og skubbede ham i retning af Juventus' banehalvdel. Efter kampen udtalte han så, at Kean lidt selv var skyld i, at tilskuerne reagerede på den måde.

Det har efterfølgende fået stor kritik fra eksperter og tidligere fodboldspillere, der mener, at Juventus-spillerne skulle have stillet sig op ved siden af Kean i stedet for at hive ham væk.

Men Bonucci fortæller nu, at hans udtalelse efter kampen er blevet misforstået.

- Efter 24 timer vil jeg gerne gøre det klart. Jeg blev interviewet efter kampen. Det, jeg sagde, er blevet misforstået. Måske fordi at jeg udtalte mig uden at tænkte mig ordentligt om, skriver Bonucci på Instagram.

- Hverken timer eller år er tid nok til at snakke om dette tema. Jeg fordømmer alle typer for racisme og diskriminering. Hetzen har været helt uacceptabel, og det må ikke misforstås.

19-årige Kean fik opbakning af Juventus-træner Massimiliano Allegri.

- Som sædvanlig er der nogle idioter, men også nogle normale mennesker. Vi har kameraer, som vi kan bruge til at identificere dem, der lavede lydene, så de kan få karantæne, siger Allegri.

19-årige Moise Kean har virkelig udnyttet muligheden, når han har fået chancen i Juventus i denne sæson. Italieneren har scoret scoret tre gange og lavet en assist i de kampe, han har spillet.

Derudover har han allerede spillet tre kampe for det italienske landshold, hvor han har scoret to mål.