Fodbold

- Jeg har det meget bedre, siger Pelé efter indlæggelse

Fodboldlegenden Pelé siger, at han har det bedre efter indlæggelse på hospital i Paris med en infektion.

Fodboldlegenden Pelé sætter fredag ord på sin egen situation, efter at han siden onsdag har været indlagt på et hospital i Paris.

- Mange tak for al kærlighed. Antibiotikaene virker, og jeg har det meget bedre, og jeg tror, jeg er klar til at spille igen, skriver Pelé ikke uden humor på Twitter.

78-årige Pelé, som i virkeligheden hedder Edson Arantes do Nascimento, blev onsdag aften indlagt på et hospital i Paris med høj feber.

Pelé opholdt sig i den franske hovedstand i forbindelse med, at han skulle gennemføre en presseseance og møde den franske landsholdsspiller Kylian Mbappé.

Lægerne fandt ud af, at Pelé havde pådraget sig en urinvejsinfektion, og meldingerne fra hospitalet og folk tæt på Pelé var hele tiden, at situationen var under kontrol, og at den ikke var kritisk.

Pelé og Mbappé skulle egentlig have mødtes i november sidste år, men mødet blev udsat på grund af brasilianerens skrantende helbred.

Pelé meddelte i forbindelse med åbningen af OL i Rio de Janeiro i 2016, at han ikke var i stand til at stille op og tænde den olympiske flamme.

I 2014 tilbragte Pelé noget tid på et hospital i hjemlandet, da han havde nyreproblemer.

Pelé regnes af mange som verdens bedste fodboldspiller nogensinde.

Han spillede i det meste af sin karriere for Santos i hjemlandet, mens han også tørnede ud for New York Cosmos i et par sæsoner fra 1975.

Han vandt VM i fodbold tre gange med Brasilien.

Det skete i 1958, 1962 og 1970.