Fodbold

Nicolai Jørgensen fejrede scoring ved at gøre som dommeren

Nicolai Jørgensen var nødt til at score to gange, før sæsonens fjerde scoring blev en realitet torsdag aften.

Nicolai Jørgensens scoring torsdag aften var både vigtig for sit Feyenoord-mandskab og ham selv.

Forinden havde danskeren nemlig fået et mål annulleret, efter dommer Björn Kuipers havde set episoden igennem på video. Her opdagede han, at Jørgensens holdkammerat Sam Larsson havde begået et frispark i venstre side af banen.

- Det er en ’shit feeling’ at score og så se ens mål blive annulleret, siger Jørgensen til hollandske Rijnmond.

I det 32. minut, bare 13 minutter senere, havde danskeren mere held med sig, da han igen scorede. Denne gang var der aldrig tvivl om scoringens holdbarhed, og det fik den 28-årige angriber til at levere en særlig hilsen.

Således fejrede han scoringen med sine to pegefingre, som dannede en firkant i luften.

Det tegn er de seneste år blevet kendt og associeret med fodbold, for det er det tegn, dommerne bruger, når de skal gennemse en situation på video ved hjælp af VAR (Video Assistant Referee).

Nicolai Jørgensens jubelscene blev efterfulgt af et smørret smil. Glæden lyste tydeligt ud af ham over scoringen, som ikke er kommet på samlebånd i denne sæson. Målet torsdag var blot danskerens fjerde af slagsen i en sæson, hvor han flere gange har måttet tage til takke med en plads på bænken.

- Jeg har arbejdet meget på min måde at spille på. Det er lang tiden siden, at jeg har haft en så god følelse som i dag (torsdag, red.). Dejligt, at jeg scorede, siger han til klubbens hjemmeside.

Feyenoord vandt kampen 3-0. Sejren kommer på et tørt sted, efter at storholdet ikke havde vundet de tre seneste kampe. De ligger i øjeblikket på en fjerdeplads med et enkelt point op til tredjepladsen og hele 18 op til andenpladsen.

- Vi skal vinde resten. Det er vores mål. I dag (torsdag, red.) spillede vi igen med smil på vores ansigter. Det har jeg ikke set i et stykke tid, siger danskeren.