Cheftræner raser over Juventus' opførsel: - Det er ikke fair

Bolognas cheftræner mener, at det var usportsligt af Juventus at stille med mange reserver i weekendens nederlag til Spal.

Bologna kæmper med næb og klør for at sikre sig overlevelse i Serie A, og med seks runder tilbage ligger de blot tre point over nedrykningsstregen efter 0-0 ude mod Fiorentina søndag eftermiddag.

Lørdag tog en af rivalerne i nedrykningskampen, Spal, et stort skridt mod overlevelse ved at vinde 2-1 over et reservespækket Juventus-mandskab, der havde flere debutanter og ungdomsspillere med til kampen.

Og netop det, at Juventus stillede til start med kun enkelte sædvanlige stamspillere, er Bologna-træneren Sinisa Mihajlovic bestemt ikke tilfreds med.

- Juventus' opførsel var ikke fair. Hvis du møder et Juventus-hold med reserver, der stadig kunne spille sig på alle andre hold, er det okay, siger Sinisa Mihajlovic, ifølge Sky Italia.

- Men når Juventus vælger at stille med ungdomspillere og spillere fra Serie C (hvor Juventus' U23-hold huserer, red.), er det ikke fair over for os, der kæmper for overlevelse.

- Sådan er italiensk fodbold

Juventus, der i forvejen har ændret startopstilling over 30 gange i denne sæson, havde dog særligt god grund til at passe godt på stjernerne mod Spal.

Allerede på tirsdag spiller storklubben returopgør i Champions Leagues kvartfinaler, efter de spillede 1-1 i det første opgør ude mod Ajax Amsterdam.

Og Mihajlovic er også klar over, at det kan være nødvendigt at træffe egoistiske valg, selvom det kan virke usportsligt for omverdenen.

- Jeg synes ikke, det er i orden, selvom jeg ved, at alle trænere og klubber skal træffe deres egne valg. Jeg kan bare ikke lide det, men jeg ved, at de er helt ligeglade. Sådan her er italiensk fodbold desværre bare, siger Bologna-træneren.

I næste weekend tager Bologna imod Sampdoria, inden det runden efter gælder den potentielt afgørende kamp om nedrykning mod Empoli.