- Vi har det hårdt, siger Bendtners træner om forfærdelig sæsonstart

16x9
Nicklas Bendtner blev skiftet ind, da der resterede seks minutter af kampen mod Stabæk. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

De norske mestre fra Rosenborg har fået en miserabel start på den nye sæson, hvor holdet blot har hentet et point i tre kampe.

Med et nederlag på 3-1 til Stabæk søndag fortsætter Rosenborg med Nicklas Bendtner og Mike Jensen i truppen deres katastrofale sæsonstart.

Nederlaget betyder, at klubben nu ligger næstsidst i Eliteserien efter sæsonens første tre kampe.

- Vi har et point efter tre kampe. Sådan kan vi ikke have det i Rosenborg. Gutterne har ikke selvtillid, og spillet flyder ikke. Så vi må samle os, for sådan kan vi ikke fortsætte, siger Rosenborg-profil Pål André Helland til TV 2 Norge.

Nicklas Bendtner blev skiftet ind med seks minutter igen i kampen mod Stabæk, mens Mike Jensen spillede alle 90 minutter. De to danskere kunne dog ikke forhindre et nederlag.

- Mestrene har ikke vundet en kamp efter tre kampe. Vi har det hårdt ingen tvivl om det. Det er hårde tider, men vi må bare stå sammen om det, så finder du altid en vej, forklarer Rosenborg-træner Eirik Horneland til klubbens hjemmeside.

Ekspert ser krise i Trondheim

Eirik Horneland tiltrådte i Rosenborg som cheftræner forud for denne sæson efter et job hos rivalen fra Haugesund.

Efter nederlaget til Stabæk langede den tidligere Rosenborg-målskytte Steffen Iversen ud efter de forsvarende norske mestre, som Horneland ikke har fået til at score mål.

- Krisen i Trondheim er der allerede. Havde det været sådan, at Rosenborg havde skabt masser af chancer og været uheldige, så havde det måske været okay. Men de spiller frygtelig dårlig fodbold og skaber næsten ikke en eneste målchance i åbent spil. Det eneste, de skaber, er på dødbolde, siger Iversen, der er fodboldekspert hos TV 2 Norge.

I næste runde af Eliteserien møder Rosenborg Strømsgodset, hvor klubben har mulighed for at hente den første sejr i sæsonen.