Fodbold

- Det er forfærdeligt, siger Guardiola

Pep Guardiola og Manchester City røg onsdag ud af Champions League efter et stort drama mod Tottenham. Phil Noble / Ritzau Scanpix

Manchester City-manageren havde overskud til at lykønske Tottenham, der slog hans hold ud af Champions League.

Manchester City er færdig i denne sæsons udgave af Champions League efter et drama uden lige, da holdet onsdag mødte Tottenham i den anden af to kvartfinaler.

Her vandt de forsvarende engelske mestre ganske vist 4-3 på hjemmebane, men en Tottenham-sejr på 1-0 i den første kamp sendte City ud på reglen om udebanemål.

Efter kampen var City-manager Josep Guardiola ikke overraskende nedslået, men spanieren havde også overskud til at lykønske sejrherren.

- Det er hårdt. Det er forfærdeligt, men vi må acceptere det. Det var en god kamp for alle.

- I anden halvleg gjorde vi, hvad vi kunne. Vi scorede de mål, vi behøvede, men tillykke til Tottenham og alt det bedste til dem i semifinalen, siger Guardiola på klubbens Twitter-profil.

Han er trods nederlaget stadig stolt af både sit mandskab og holdets fans.

- Jeg har aldrig set stadion som i dag. Vi er kede af det på deres (fansenes, red.) vegne, men fodbold er uforudsigeligt, og vi gik desværre ikke videre.

Manchester City var både foran 1-0, 3-2 og 4-2 mod Tottenham i onsdagens kamp, men endte altså med at ryge ud af den prestigefyldte turnering.

Lykkelig Tottenham-manager

I Tottenham-lejren var der omvendt stor lykke hos manager Mauricio Pochettino.

- Det var uforståeligt, som det sluttede. Jeg er så glad og så stolt. Mine spillere er helte. Jeg er så glad på deres vegne og for vores fans.

- Der skete meget i mit hoved (i afslutningen, red.). Skuffelsen var enorm, men så blev beslutningen ændret. Det er derfor, vi elsker fodbold. Vi viste stor karakter og stor personlighed. Det var en utrolig kamp, siger Pochettino ifølge uefa.com.

Tottanham møder Ajax i semifinalen, mens det andet opgør står mellem FC Barcelona og Liverpool.