Fodbold

Tottenham-profil udvandrede efter scoring: - I mit hoved var vi slået ud

Tottenham spillede sig onsdag i semifinalen i Champions League. Det fandt Moussa Sissoko først ud af lang tid efter kvartfinalens afslutning.

Dybt inde i overtiden blev Champions League-kvartfinalen mellem Manchester City og Tottenham vendt op og ned. Hele to gange.

Først scorede Citys Raheem Sterling et potentielt afgørende mål til 5-3. Ellevild jubel blandt Citys spillere og fans – og stor skuffelse i Tottenham-lejren. Udskiftede Moussa Sissoko var så ærgerlig, at han forlod arenaen og gik i omklædningsrummet.

Her var en så, helt alene og overbevist om et exit fra Champions League, til en person fra trænerteamet kom derind flere minutter senere.

- Jeg var alene, og ingen tv-skærme viste kampen. I mit hoved var vi slået ud, men så kom en af trænerne ind i omklædningsrummet: ”Utroligt, vi gjorde det!”, fortæller til Moussa Sissoko til L’Equipe ifølge Reuters.

- Jeg sagde: ”Hvordan kunne det lade sig gøre?” Og så fortalte han mig, at deres mål var blevet annulleret. Derefter tog jeg en T-shirt på og glemte alt om min skade, inden jeg løb ud til de andre, så jeg ikke gik glip af jublen over sådan et historisk øjeblik. Det var utroligt, et følelsesmæssigt chok.

Efter det annullerede mål endte kampen 4-3 til Manchester City. Det betyder, at Tottenham går videre til Champions League-semifinalen på reglen om udebanemål. Den første kamp endte nemlig 1-0 til Tottenham.

Det er første gang siden 1962, at Tottenham har spillet sig i en semifinale i Europas fornemmeste klubturnering. Her venter Ajax Amsterdam, der slog Juventus ud i kvartfinalen.