Fodbold

Benzema-show sikrer pligtsejr til Real Madrid

Real Madrid holder presset på Atlético Madrid på andenpladsen efter sejr over Athletic Bilbao.

I den spanske La Liga tog Real Madrid en pligtsejr, da de hjemme på Santiago Bernabeu slog Athletic Bilbao med 3-0 efter hattrick af Karim Benzema.

Generelt har der ikke været meget at juble over som tilhænger af 'Los Blancos' i denne sæson, og søndag måtte tilskuerne da nok engang vente på underholdningen.

Efter 45 minutter hvor Zinedine Zidanes mandskab ikke engang kunne notere sig for et skud indenfor målrammen, gik det noget bedre efter bare 95 sekunder af anden halvleg.

Her strøg Marco Asensio afsted på venstrekanten og servicerede Karim Benzema med et præcist indlæg, som franskmanden med største selvfølgelighed headede i mål.

Scoringen bragte den ofte udskældte franskmand op på 28 scoringer for sæsonen. 19 af dem er faldet i La Liga.

Målet fik dog ikke chancerne til at vælte ind på Bernabeu.

Men et kvarter før tid kunne Real Madrid så bogfører det bare andet forsøg indenfor målrammen. Og nøjagtig som værternes første kunne de veksle det til en scoring.

Igen var det panden fra Karim Benzema, der sendte bolden i nettet. Denne gang kom franskmanden højest på et hjørnespark, hvor særligt Athletic-keeper Iago Herrerin så sløj ud.

I tillægstiden røg Iago Herrerin så på skovtur igen, hvilket gav Karim Benzema let spil til at sætte punktum med sin tredje scoring i opgøret,

Med sejren ligger Real Madrid fortsat nummer tre i den bedste spanske række. Mens drømmen om et mesterskab røg for flere runder siden, så kan de hvide stadig nå at få fingrene i andenpladsen.

Her har de 4 point op til bysbørnene fra Atlético Madrid.Der resterer fem runder af den bedste spanske liga.