Fodbold

Manchester United ydmyget af Everton - taber med fire på udebane

Manchester United fik en ordentligt lussing, da de på udebane tabte med hele 4-0 til Everton.

Ole Gunnar Solskjær og Manchester Uniteds spillere måtte søndag lægge kind til en fodboldlussing af de rigtig slemme, da de decideret blev ydmyget på udebane mod Everton i Premier League.

Hele 4-0 tabte storholdet, der allerede efter 13 minutter kom bagud, da hjemmeholdets Richarlison på spektakulær vis flugtede bolden ind bag en sagesløs David de Gea.

Men Manchester Uniteds spanske landsholdsmålmand var langt fra færdig med at skulle ind i sit eget net og tage bolden ud.

For efter knap en halv times spil tordnede Evertons islænding Gylfi Sigurdsson bolden uimodtageligt ind bag David de Gea fra distancen.

Selvom Ole Gunnar Solskjær fik muligheden for at hanke op i sine spillere i pausen, virkede det lige lidt, for ti minutter ind i anden halvleg blev det endnu værre for den nordengelske klub, da Lucas Digne smadrede bolden ind på en flugter, inden også Theo Walcott fandt vej til netmaskerne på en friløber.

Bliver svært at nå top-4

Nederlaget til Manchester United er bare det seneste i en lang række af dårlige resultater på det seneste, der har budt på intet mindre end seks nederlag i de seneste otte kampe. Blandt andet med et exit i Champions League til følge.

Ligesom klubben nu også har lukket mål ind i 11 kampe i streg. Det er ikke sket siden 1998.

Manchester United kæmper hårdt for at blive blandt de bedste fire hold i den engelske Premier League, der giver adgang til Champions League i næste sæson, men med nederlaget til Everton ser den mission særdeles svær ud.

Med fire runder tilbage har Manchester United to point op til Arsenal på fjerdepladsen. London-klubben har dog spillet en kamp færre, mens Manchester United har et svært slutprogram, hvor både Manchester City og Chelsea blandt andet venter.