Fodbold

Solskjær undskylder til fans efter store klø

Manchester United led søndag sit største nederlag i sæsonen, og efter kampen undskyldte United-træner Ole Gunnar Solskjær over for fansene.

Manchester United kollapsede søndag, da holdet tabte 0-4 ude mod Everton. Dermed har United for første gang i 38 år tabt fem udebanekampe i træk i alle turneringer.

Efter kampen gik Uniteds cheftræner, Ole Gunnar Solskjær, ned til de medrejsende fans og signalerede ’undskyld’ for præstationen.

I sit efterfølgende interview satte han ord på sin handling.

- Vi bliver nødt til at løfte vores hænder og undskylde på vegne af klubben til fansene, som var de eneste med logoet på trøjen, der kunne holde hovedet højt og påstå, at de var Manchester United, sagde Ole Gunnar Solskjær ifølge Sky Sports efter kampen.

- Min besked til fansene var ’undskyld’, fordi de viste klasse som altid.

'Det var pinligt'

Efterfølgende har reaktionerne på Manchester Uniteds kollaps været mange.

Gary Neville er tidligere Manchester United-spiller og nuværende ekspert hos Sky Sports. Han var bestemt ikke tilfreds med sin tidligere klubs indsats mod Everton.

- Det var pinligt at se nogle af spillerne. Jeg er absolut rasende. Jeg har fuld tiltro til Ole Gunnar Solskjær, og klubben vil selvfølgelig støtte ham. Men de har store problemer, siger Gary Neville.

Jamie Carragher, der er tidligere Liverpool-spiller og nu Sky Sports-ekspert på sjette år, havde heller ikke mange positive ord at sætte på Solskjærs mandskab.

- Det er den dårligste præstation fra et Manchester United-hold, jeg har set i min tid som ekspert, siger han.

Solskjær er sikker

På trods af den seneste tids sløje resultater er Gary Neville sikker på, at United-fansene ikke vender sig mod Ole Gunnar Solskjær.

- Fansene kommer ikke til at ønske Solskjær ud af klubben. I stedet er fremtiden usikker for nogle af spillerne, siger han.

Med nederlaget ligger Manchester United nummer seks i Premier League med to point op til en Champions League-givende fjerdeplads.

Klubben har i denne sæson indkasseret 48 mål i ligaen. Det er ikke sket de sidste 40 år.