Fodbold

Premier League-keeper til Elton John: Aflys din koncert i København

Den 72-årige sanger Elton John er et ikon i fodboldklubben Watford, som spiller pokalfinale samme dag, som han selv skal spille koncert i København.

18. maj klokken 18.00 spiller klubben, som Elton John er ærespræsident i, finale på Wembley Stadium i London, og to timer senere sidder han bag flyglet på scenen i en udsolgt Royal Arena i København.

Dermed misser Elton John muligheden for at overvære sit højtelskede Watford-mandskab kæmpe for klubbens første trofæ nogensinde. Det faktum har fået Watfords målmand Ben Foster til at melde kontant ud.

- Der er ikke noget dilemma. Han skal aflyse straks, siger den tidligere engelske landsholdsmålmand til The Sun og uddyber:

- Jeg mener ikke, at man kunne have planlagt det i begyndelsen af sæsonen, men som den udviklede sig, blev det tydeligt, at vi havde en chance for at gøre en god figur.

Det har de gjort. Undervejs har de således slået tre Premier League-klubber ud af turneringen. Nu er de kun én kamp fra at fuldende overraskelsen, som i så fald bliver uden Watford-legenden på tribunerne.

Den 72-årige sanger ejede klubben fra 1976 til 1987 og igen i perioden fra 1997 til 2002, inden han blev ærespræsident og i 2014 fik en tribune opkaldt efter sig.

- Mange, mange tak. Det her er en af de bedste dage i mit liv, sagde Elton John tilbage i 2014 ifølge BBC, da han fik tribunen opkaldt efter sig.

De mange tusinde, som har sikret sig koncertbilletten i Royal Arena til Elton Johns sidste verdensturné nogensinde, kan dog sandsynligvis ånde lettet op ifølge Live Nation Danmark, som arrangerer koncerten.

- Vi har intet hørt fra Eltons bagland om det (en eventuel aflysning, red.) og forventer ikke en aflysning, skriver Heidi Degn, PR & Promotion Manager for Live Nation Danmark, i en mail til TV 2.