Fodbold

Spillerne vil kaste Solskjær under bussen, siger United-legende

Den tidligere Manchester United-stjerne Roy Keane er ikke i tvivl om, at spillerne i Manchester United er klar til at droppe Ole Gunnar Solskjær.

Det var nærmest som en af de rigtige gode kærlighedshistorier på film, da norske Ole Gunnar Solskjær overtog jobbet som manager i mægtige Manchester United.

Den tidligere spiller skabte straks resultater i den klub, han tidligere selv havde scoret mål for. Otte sejre i de otte første kampe. Og bare tre nederlag i de første 19 kampe som chef. Matchet mellem nordmanden og Manchester United virkede perfekt.

Men nu er filmen bogstaveligt talt knækket. Den positive stemning er vendt. De gode resultater er erstattet af dårlige - syv nederlag i de sidste ni kampe. Det seneste onsdag aften på hjemmebane mod Manchester City.

- Det er de samme spillere, som kastede José Mourinho under bussen. De vil gøre nøjagtig det samme med Ole Gunnar Solskjær, lød det fra klubikonet Roy Keane i Sky Sports studie efter Manchester Uniteds nederlag på 2-0 onsdag aften.

Det var netop portugiseren José Mourinho, som Ole Gunnar Solskjær erstattede som Manchester United-manager i slutningen af sidste år.

Mange med dårlige intentioner

Men selvom den tidligere norske angrebsprofil har fået en kontrakt på tre år, skal han ikke føle sig for sikker på sin position, hvis ikke han tager et alvorligt kig på spillerne i truppen.

- De spillere forandrer sig ikke. Der er alt for mange spillere med dårlige intentioner i denne klub til at få United tilbage i toppen, lød det ligeledes fra Roy Keane.

Ireren nåede i sin tid for klubben 326 kampe. En stor del af dem blev spillet med netop Ole Gunnar Solskjær.

Det er da heller ikke den tidligere holdkammerat, Roy Keane kritiserer. Det er indstillingen hos de fleste spillere, den er galt med. Og Ole Gunnar Solskjær er ikke bleg for at lytte til gode råd fra sin tidligere holdkammerat.

- Jeg sætter stor pris på hans meninger og holdninger. Vi var holdkammerater gennem mange år, og han er også en United-mand. Han har også en stor smerte i at være så langt efter Manchester City, som vi er lige nu, fortæller Ole Gunnar Solskjær ifølge TV 2 Norge.

Manchester United ligger i øjeblikket placeret som nummer seks i Premier League. Tre point efter Chelsea på fjerdepladsen, der giver direkte adgang til gruppespillet i næste sæsons Champions League.