Fodbold

Sur Neymar filmet i batalje med tilskuer efter finalefiasko

Neymar både scorede og lavede assist, inden han lod temperamentet løbe af med sig efter kampen. Ian Langsdon / Ritzau Scanpix

Efter finalenederlaget mod Rennes slog Neymar ud efter en tilskuer på Stade de France.

Paris Saint-Germains Neymar langede lørdag aften ud efter en tilskuer. Det skete i minutterne efter nederlaget mod Rennes i finalen af den franske pokalturnering Coupe de France.

Den brasilianske fodboldstjerne var tilsyneladende utilfreds med, at en tilskuer filmede ham efter kampen, der blev afgjort i straffesparkskonkurrence.

Flere videoer og billeder af episoden fra Stade de France er lagt op på sociale medier.

De viser, at Neymar i første omgang forsøgte at få tilskueren til at sænke en mobiltelefon, som filmede brasilianeren fra tæt hold.

Det førte til en konfrontation mellem tilskueren og Neymar, hvorefter PSG-stjernen slog ud efter tilskueren med sin højre hånd, før han fortsatte op ad trappen.

27-årige Neymar vendte for nylig tilbage til grønsværen efter tre måneders skadespause.

Han spillede samtlige minutter i lørdagens kamp, hvor han med en assist og et mål var med til at sørge for en 2-0-føring undervejs. Det endte imidlertid 2-2 efter ordinær og forlænget spilletid.

I straffesparkskonkurrencen scorede Neymar, men holdkammeraten Christopher Nkunku brændte, og så var skuffelsen en realitet for storklubben.