Fodbold

Morten 'Duncan' indstiller karrieren og bliver træner

Morten 'Duncan' Rasmussen stopper med at spille fodbold efter denne sæson. Fremover skal han befinde sig på den anden side af sidelinjen.

Angriberen Morten 'Duncan' Rasmusen stopper til sommer karrieren og bliver angrebstræner i FC Midtjylland.

Den 34-årige aarhusianer vender dermed tilbage til klubben, som han repræsenterede fra 2012 til 2015.

- Værdierne i FC Midtjylland er fantastiske, og både personligt og familiemæssigt var det en pragtfuld tid, da jeg var i klubben sidst, så både jeg og min familie ser meget frem til at vende tilbage, siger Morten 'Duncan' Rasmussen i en pressemeddelelse fra FCM.

Angriberen har scoret 145 gange i den danske Superliga, og derfor kan FCM's angribere se frem til kyndig vejledning, når målræven tiltræder i mesterklubben til juni.

Planen er, at Morten 'Duncan' Rasmussen skal hjælpe til på både ungdomsholdene og superligaholdet, fortæller sportschef Svend Graversen.

- 'Duncan' kommer til at arbejde i hele klubben - fra U17 over U19 og transitionsspillere til spillerne i superligatruppen - og vi har en ambition om at være førende på specialisttræningen i dansk topfodbold, hvilket vi understreger yderligere med ansættelsen af 'Duncan', siger Graversen.

Morten 'Duncan' Rasmussen indledte karrieren i AGF, men var i sin aktive karrieren forbi flere danske klubber - FCM, Brøndby og AaB.

I udlandet repræsenterede han skotske Celtic, Mainz i Tyskland samt tyrkiske Sivasspor, inden han i 2018 drog til polsk fodbold. I øjeblikket er han på kontrakt i Enosis Paralimni i Cypern.