Fodbold

Barcelona sparer adskillige stjerner mod danskerklub

Kun tre spillere fra FC Barcelonas startopstilling i onsdagens Champions League-kamp er med i truppen mod Celta Vigo.

Lørdagens La Liga-kamp mellem FC Barcelona og Celta Vigo bliver uden store stjerner som Lionel Messi og Luis Suarez.

Catalonierne har valgt spare flere spillere frem mod tirsdagens returopgør i Champions League mod Liverpool.

Udover Messi og Suarez rejser heller ikke Jordi Alba, Gerard Pique, Sergi Roberto og Marc-Andre ter Stegen med til Galicien, mens Sergio Busquets og Ivan Rakitic er ramt af karantæne.

- Vi forbereder os på kampen som alle andre med det formål at få tre point. Vi kommer ind til kampen efter tre uger med hårdt arbejde, og vi laver ændringer, fordi det er nødvendigt. Der vil være ændringer, og holdet vil være motiveret, kan jeg garantere, siger Ernesto Valverde ifølge goal.com.

Clément Lenglet, Arturo Vidal og Philippe Coutinho er de eneste fra onsdagens startopstilling, der er med i truppen til kampen mod Celta Vigo.

Et reservespækket Barcelona-mandskab kan i stedet tilgodese Celta Vigo, der blot ligger to point over nedrykningsstregen med tre runder igen.

- Det er logisk, at visse spillere ikke kommer til Vigo i weekenden. Hvis vi vinder, vil vi være meget tæt på overlevelse med over 40 point i denne sæson. Hvis vi taber, vil andre resultater afgøre, om vi bliver over nedrykningsstregen, siger Celta Vigo-træner Fran Escriba ifølge marca.com.

Celta Vigo har de tre danskere, Andrew Hjulsager, Mathias Jensen og Pione Sisto i klubben. Danskerklubben møder i de sidste kampe Athletic Bilbao på udebane og Rayo Vallecano hjemme på Balaídos.

Du kan se Celta Vigo mod FC Barcelona direkte på TV 2 SPORT eller på TV 2 Play fra klokken 20.40.