Fodbold

Solskjær varsler store ændringer: Flere har spillet deres sidste kamp

Ole Gunnar Solskjær har ikke imponeret, efter han permanent blev ansat. Peter Powell / Ritzau Scanpix

Der kommer til at ske ændringer i Manchester United efter sommerferien. Det varsler Ole Gunnar Solskjær efter 1-1-resultatet mod Huddersfield.

Sidst Huddersfield fik point i Premier League, stod kalenderen på februar. Men det var før, de mødte Manchester United søndag.

United fik ellers en god start på kampen, da Scott McTominay bragte udeholdet i front efter bare otte minutters spil. Men bundproppen kæmpede sig tilbage, fik udlignet og skaffede det første point i ni kampe.

Ole Gunnar Solskjær er heller ikke tilfreds med resultatet og sine spillere. Derudover fortæller han, at flere allerede har spillet sin sidste kamp, selvom der stadig er en igen.

- Det er ikke tidspunktet til at snakke om enkelte spillere. Dette kan meget vel være sidste kamp for flere, sagde Solkjær på pressemødet efter kampen ifølge NRK.

- Der kommer til at ske meget til sommer. Vi har spillere, der kommer til at forlade klubben. Vi må se på, hvem vi har, og hvem vi skal have med videre. Det bliver en hård og lang sommer, men vi skal være klar til næste sæson.

- Vi har ikke været gode nok

Da Chelsea samtidig vandt 3-0 over Watford, kan Manchester United ikke længere nå den vigtige fjerdeplads i tabellen, der giver adgang til den prestigefyldte europæiske turnering.

Storklubben har fire point op til Tottenham på fjerdepladsen med en enkelt kamp tilbage.

- Alle var skuffede i omklædningsrummet efter kampen. Vi tabte muligheden for top-fire, og vi har ikke være gode nok i løbet af sæsonen, sagde Ole Gunnar Solskjær.

Efter at nordmanden permanent tog over som manager har holdet kun vundet to ud af 11 kampe, imens de også er ude af Champions League og FA Cuppen.