Fodbold

Messi udsat for tilråb fra egne fans i lufthavnen

Lionel Messi havde flere muligheder for at score mod Liverpool. Phil Noble / Ritzau Scanpix

Ifølge et spansk medie reagerede Lionel Messi på tilråbene, han blev udsat for i en lufthavn efter nederlaget til Liverpool.

Den ene uge hyldes man som verdens bedste, og i den næste er man ingenting.

Så hurtigt kan det gå i fodbold, og det måtte Lionel Messi sande efter tirsdagens Champions League-exit til Liverpool.

Barcelonas anfører skulle til dopingkontrol efter 0-4-nederlaget på Anfield og nåede derfor ikke med resten af truppen til lufthavnen, hvor han først dukkede op omkring midnat engelsk tid med enkelte fra Barcelona-staben.

På det tidspunkt var lufthavnens sikkerhedskontrol ikke længere lukket for offentligheden, så flere Barcelona-fans kunne komme helt tæt på deres verdensstjerne.

Og det udnyttede flere af de skuffede spaniere til at råbe skældsord efter Messi, mens han var ved at sende sin bagage igennem kontrollen. Det skriver Mundo Deportivo.

Som det fremgår af videoen nedenfor, står adskillige personer iført Barcelona-tøj og råber efter argentineren.

- Din buksedreng, lyder det blandt andet.

- Hele året... hele fucking året sådan her, råber en anden.

Ifølge Mundo Deportivo reagerede Lionel Messi på tilråbene ved at vende sig mod dem for at spørge, hvad der var galt, inden en af klubbens ansatte, Pepe Costa, overtog kontakten til fansene.

Mellem de vrede og skuffede fans skulle der angiveligt også have været en gruppering, der i stedet benyttede lejligeden til at klappe af Barcelona-kaptajnen.

- Messi - du er kaptajnen, og det er dig, der bestemmer, råber nogle af de støttende fans i videoen.

'Guddommelig' otte dage tidligere

Det var der imidlertid godt 90.000, der gjorde, efter Barcelona og Liverpool havde mødt hinanden på Camp Nou i den første semifinalekamp 1. maj.

Her scorede Lionel Messi to af målene i hjemmeholdets 3-0-sejr og blev i spanske såvel som internationale medier særligt hyldet for sin drømmescoring direkte på frispark.

- Verdens bedste spiller nogensinde er på en mission i denne sæson, hvor han har lovet at bringe Champions League-trofæet hjem, så han scorede to gange for at sikre sig en plads i finalen. Det var en guddommelig handling, stod der blandt andet i den ugegamle presse.

Denne mission lykkedes altså ikke efter et samlet nederlag til englænderne på 3-4.

Foruden det spanske mesterskab kan Barcelona stadig vinde pokalturneringen, hvor Messi og co. møder Valencia i finalen 25. maj.