Fodbold

Legender i euforisk jubel: - Jeg er glad for, jeg stadig er her

Rio Ferdinand og Glenn Hoddle kunne næsten ikke være i sig selv, da Lucas Moura bragte Tottenham foran med 3-2 mod Ajax.  Twitter.com/btsportfootball

De tidligere fodboldspillere Glenn Hoddle, Rio Ferdinand og Gary Lineker gik helt amok, da Tottenham kom foran i Amsterdam.

- Goal! YEEEAAAH!!!

Med ét mistede de tre fodboldlegender i det engelske BT Sport-studie besindelsen. I det ene hjørne af Ajax’ hjemmebane sprang Rio Ferdinand og Glen Hoddle op fra stolene i en ekstatisk jubel, mens Gary Lineker tog sig til hovedet. Tottenham var kommet foran 3-2 mod Ajax Amsterdam, og pludselig var englænderne kun et slutfløjt fra Champions League-finalen.

- Jeg har lige modtaget det her. Jeg tror, Glenn Hoddle og jeg nød det!!! Wow wow wow!!!!, skriver Rio Ferdinand på Twitter, hvor han viser et billede af episoden.

Rørende reference

Det britiske medie The Sun bringer desuden en lille video fra studiet, hvor Glenn Hoddle kommer med en meget rørende reference efter kampen.

I en indirekte vending omtalte Glenn Hoddle det hjerteanfald, han pludselig blev ramt af på sin 61 års fødselsdag i oktober 2018.

Glenn Hoddle

Karriere som spiller

1975–1987: Tottenham 

1987–1991: AS Monaco 

1991–1993: Swindon Town

1993–1995: Chelsea 

Spillede desuden på det engelske landshold fra 1979 til 1988. 

Karriere som træner 

1991–1993: Swindon Town 

1993–1996: Chelsea 

1996–1999: England 

2000–2001: Southampton 

2001–2003: Tottenham 

2004–2006: Wolverhampton 

- Glenn, er du okay, spurgte Gary Lineker, da der var faldet lidt ro over studiet i Amsterdam.

- Ja, jeg har aldrig været mere lykkelig. Jeg er så glad for, at jeg stadig er her, så jeg kunne opleve det her. Jeg har været Spurs-fan, siden jeg var otte år, svarede den tidligere Tottenham-spiller og -manager.

Hjerteanfaldet skete i forbindelse med Hoddles medvirken i et fodboldprogram på BT Sport. Han blev straks hjulpet af en kollega, inden professionelle tog over og bragte ham på hospitalet.

Siden er Glenn Hoddle kommet sig over anfaldet, så hans hjerte fortsat slår for både livet og Tottenham.

I Tottenhams omklædningsrum blev sejren fejret med fællessang. Oasis' legendariske "Wonderwall" blev sunget på en måde, så det var helt tydeligt, at spillernes evner er bedre med en fodbold.

"Wonderwall" er i øvrigt en sang, der hænger tæt sammen med Manchester City, som Tottenham slog ud i kvartfinalen. Sangen spilles på Etihad Stadium, når Manchester City spiller på hjemmebane.