Fodbold

Ronaldo fik annulleret mål, da Roma tog vigtigt skridt i jagten på CL

Cristiano Ronaldo fik et mål annulleret for offside, da Roma tog en vigtig sejr på 2-0 i jagten på europæisk fodbold.

AS Roma holder liv i håbet om at være en del af det fineste selskab i europæisk fodbold, efter romerne søndag aften besejrede de nykårede mestre fra Juventus med 2-0.

Det var Alessandro Florenzi, der fik det olympiske stadion i Rom til at bryde ud i jubel efter 80 minutters spil, da han elegant chippede bolden over Wojciech Szczesny og sendte det første mål i nettet.

De tre point sender Roma op på sjettepladsen i Serie A, hvor der virkelig er hård kamp om tredje- og fjerdepladsen, der giver direkte adgang til gruppespillet i næste sæsons Champions League.

På trods af de tre point er Roma stadig ét og tre point efter Inter og Atalanta på henholdsvis tredje- og fjerdepladsen.

Med i ræset om Champions League-pladser er AC Milan også. Milano-klubben er nummer fem, de er ligeledes ét point efter Inter på fjerdepladsen.

Det så dog længe ud til, at AS Romas drømme om Champions League måtte lide et stort knæk mod Juventus søndag aften.

I en yderst chancefattig kamp, hvor hjemmeholdet havde særdeles svært ved at komme igennem det stærke Juventus forsvar, var det Cristiano Ronaldo, der viste mest offensivt bid.

Den portugisiske målræv havde da også bolden i nettet efter godt en time.

Men Ronaldo måtte afbryde sin jubel, da dommeren efter lidt hjælp fra VAR i øret korrekt underkendte målet for offside.

Ti minutter før tid lykkedes det så for Roma at få netmaskerne til at blafre. Først ved Florenzi, inden Dzeko lukkede opgøret med scoringen til 2-0 i overtiden og sikrede Roma de tre vigtige point.

Efter weekendens kampe resterer der to runder af den bedste italienske række.