Fodbold

Pokaltitel vil gøre sæsonen god, siger Brøndby-bomber

FCM har endnu ikke har prøvet at vinde en pokaltitel, og står det til Wilczek, kommer det heller ikke til at ske denne gang. Claus Bech / Ritzau Scanpix

Brøndby spiller fredag med i en pokalfinale for tredje år i træk. Denne gang er modstanderen FC Midtjylland.

En pokaltitel vil ikke betyde, at sæsonen har været perfekt for Brøndby.

Men med en finalesejr over FC Midtjylland fredag i Parken vil sæsonen kunne betegnes som god, mener Brøndby-angriberen Kamil Wilczek.

- I år er det en anderledes situation. Vi har ikke leveret godt nok indtil videre, og det er sidste chance for at få et trofæ.

- Det vil ikke gøre det til en perfekt sæson, men det vil blive en god sæson, hvis vi vinder en titel, siger Wilczek til klubbens hjemmeside.

Sidste år vandt Brøndby pokalfinalen efter en sejr over Silkeborg. I sidste sæson var Brøndby desuden tæt på at vinde det danske mesterskab, men det var netop FCM, som endte med at snuppe guldet.

er er en særlig følelse i truppen og i alle folk omkring Brøndby

Kamil Wilczek

- En speciel kamp

FCM har endnu ikke har prøvet at vinde en pokaltitel, og står det til Wilczek, kommer det heller ikke til at ske denne gang.

- Det er altid specielt med en pokalfinale. Vi kan ikke sammenligne med de to seneste år. Vi er i en anden situation i år, det er en anden sæson, en anden modstander, så man kan ikke sammenligne.

- Det er en speciel kamp. Der er en særlig følelse i truppen og i alle folk omkring Brøndby. Vi ved, hvad den pokal betyder for folk herude, og vi er klar til kampen, lover polakken.

Han kan godt mærke, at finaledagen nærmer sig med hastige skridt.

- Atmosfæren er rigtig god, og det giver os en god energi. Det er vigtigt, at vi ikke lader situationen stresse os. Vi skal finde det helt rigtige spændingsniveau ligesom sidste år.

- Vi skal være spændte og ikke nervøse. Vi skal være tændte, men ikke overtændte. Der er en fin linje mellem at være rigtig tændt og overtændt. Der skal vi ramme rigtigt, og det skal vi nok gøre fredag, forsikrer Wilczek.