Fodbold

United-legende bejler til comeback: Jeg vil ofre familielivet for succes

Patrice Evra under sin tid i United. CHRISTOF STACHE / Scanpix Denmark

Patrice Evra kan være på vej tilbage til Manchester United. Men ikke til et job på fodboldbanen.

Franske Patrice Evra har fejret store triumfer med Manchester United i sin karriere.

Fra 2006 til 2014 vandt venstrebacken blandt andet fem engelske mesterskaber og en Champions League-titel i sine 379 kampe for klubben, inden han sidste sommer sluttede karrieren af i West Ham sidste sommer.

Jeg ville være klar til at ofre livet med min familie for at opnå succes med Manchester United

Patrice Evra

Men selvom fodboldkarrieren nu er slut, så er det ikke utænkeligt, at Evra igen bliver en del af den røde Manchester-klub i forsøget på at få storklubben tilbage på resultatmæssig ret køl. Franskmanden bekræfter i hvert fald, at han er i dialog med klubbens direktør, Ed Woodward, om et comeback til Old Trafford.

- Vi har været i samtaler, men jeg mener ikke selv, at jeg er klar endnu. Jeg har ofret meget på min karriere, og hvis jeg skulle få en ny rolle i Manchester United, så skal jeg ofre meget af mit liv igen. Jeg ønsker ikke at havne i en ny boks, forklarer Evra ifølge Manchester Evening News.

Ed Woodward og Manchester United skulle angiveligt være ude efter en teknisk direktør, der skal have det overordnede ansvar for spillerkøb.

Men Patrice Evra ønsker hverken at be- eller afkræfte, om det er den stilling, han har været i specifikke samtaler med direktøren om. Rygterne om et comeback er ikke blevet mindre, efter Evra ved flere lejligheder er set til United-kampe sammen med Ed Woodward.

Ed Woodward er en meget udskældt mand.

Evra forsvarer udskældt direktør

Netop Woodward har flere gange været stærkt kritiseret af klubbens fans, men det er ikke fair, mener den tidligere franske landsholdsspiller.

- Alle giver Ed skylden for de manglende resultater. Men vi må ændre måden, vi tænker på. Det finansielle er vigtigt, men frem til klubben igen vinder trofæer, og du viser lidenskab, vil folk hade dig, fortæller Evra til Manchester Evening News.

Og selvom den franske veteran ikke selv mener, han er klar til at tiltræde i en stilling i Manchester United endnu, så skal fans af 'de røde djævle' ikke være i tvivl om, at Evra vil gøre alt for at få United tilbage i toppen af engelske fodbold igen.

- Jeg er ikke flov over at sige det. Jeg ville være klar til at ofre livet med min familie for at opnå succes med Manchester United. United først, herefter kommer dine børn og så din kone, lyder det inkarneret fra Evra til Manchester Evening News.

- Det kommer til at tage tid at få United tilbage. Spørgsmålet er, om trænerne og ikke mindst spillere er klar til at følge det princip. Klubben har behov for flere tidligere spillere, som forstår klubben og vil bløde for den.

Manchester United sluttede denne sæson som nummer seks i Premier League med bare 66 point.

Det pointantal er en tangering af det næstlaveste nogensinde af Manchester United i en Premier League-sæson.