Fodbold

Roma taber stort skridt i kamp om Champions League

Roma måtte skuffende nøjes med 0-0 på udebane mod Sassuolo. Elisabetta Baracchi / Ritzau Scanpix

Roma havde alvorligt brug for en sejr ude mod Sassuolo, men med 0-0 bliver fjerdepladsen nu svær at nå.

Selvom det praktisk talt kun var Roma, der havde noget at spille for i deres kamp mod Sassuolo, så måtte romerne skuffende nøjes med 0-0.

Roma var inden kampen tre point efter Atalanta, der ligger på den eftertragtede fjerdeplads i Serie A, som giver adgang til Champions League.

I løbet af kampen havde klubben ellers flere gode bud. Blandt andet da bolden faldt til El Shaarawy, men hans afslutning gik forbi.

Ind ville bolden heller ikke, da både Dzeko og Kluivert ramte stolpen. Derfor endte det med en skuffende nulløsning, som gør det svært for at tro på Champions League for Roma.

Resultatet betyder, at Roma fortsat er på femtepladsen med to point op til Atalanta.

Atalanta møder søndag Juventus, der for længst er blevet mestre. Her skal Roma sætte deres lid til, at det bliver til et pointtab for Atalanta, mens Roma

Tidligere på dagen spillede Genoa og Cagliari 1-1 i bunden af Serie A. Et point der efterlader Genoa i akut nedrykningsfare bare to point foran Empoli på den forkerte side af nedrykningsstregen. Empoli har to kampe tilbage, mens Genoa kun har en enkelt kamp tilbage i Serie A.