Fodbold

Chelsea-manager er villig til at rejse med det samme

Maurizio Sarri tænker ikke på meget andet end finalen i Europa League. Han slipper dog ikke for at forholde sig til sin fremtid i Chelsea.

Chelsea har en manager, der er glad for at være i klubben. Det giver Maurizio Sarri selv udtryk for, men han er alligevel klar til at forlade klubben med det samme.

Det fortalte han onsdag på et pressemøde, hvor han blev foreholdt rygter og spekulationer om, at hans fremtid i Chelsea afhænger af resultatet af Europa League-finalen mod Arsenal.

- Hvis det er sådan, vil jeg rejse med det samme. Ti måneders arbejde, og så skal det afhænge af 90 minutter? Det er ikke i orden. Det er ikke den rigtige måde at håndtere det på. Enten er man glad for det arbejde, jeg har leveret, eller også er man ikke, siger Maurizio Sarri ifølge The Guardian.

Den italienske manager blev ansat i Chelsea for knap et år siden, hvor han skrev under på en treårig kontrakt.

Spiller nægtede at lade sig udskifte

I Premier League lykkedes det Sarri at sikre Chelsea en tredjeplads, der giver adgang til Champions League i næste sæson. Sideløbende førte han klubben frem til finalen i Liga Cuppen, hvor han oplevede en af sæsonens største nedture.

I finalen mod Manchester City ville han skifte målmand Kepa Arrizabalaga ud inden den eventuelle straffesparkskonkurrence. Arrizabalaga nægtede dog at forlade banen, selvom reserven Wilfredo Caballero stod klar ved sidelinjen i flere minutter. Sarri var tydeligvis rasende, og han var faktisk på vej ud i omklædningsrummet, inden han vendte tilbage og efter adskillige fagter opgav at få Arrizabalaga til at adlyde.

Hele situationen, der efterlod Sarri magtesløs på sidelinjen, endte med, at Chelsea tabte straffesparkskonkurrencen. Arrizabalaga blev efterfølgende straffet med både en bøde og en plads på bænken i den efterfølgende kamp.

Mere succes har der været i Europa League, hvor Chelsea som nævnt skal spille finale mod Arsenal. Kampen spilles onsdag den 29. maj.