Fodbold

- Jeg følte mig ikke velkommen af trænerne, siger Brøndbyspiller

Besar Halimi flugtede et hjørnespark i mål, da Brøndby slog Randers med 4-2. Arkivfoto.

Besar Halimi har været både ked af det og vred over, at han ikke har spillet så meget på det seneste.

Besar Halimi havde god grund til at være glad efter Brøndbys flotte comeback mod Randers, men alligevel var humøret ikke helt i top hos landsholdsspilleren fra Kosovo.

Halimi, der scorede et pragtmål i 4-2-sejren over Randers, har nemlig ikke følt sig velkommen i Brøndbytruppen den seneste tid. Det fortalte han til Ekstra Bladet efter sæsonens sidste kamp.

- For at være ærlig, så følte jeg mig ikke særligt velkommen her. Jo af fansene - men ikke af trænerne, siger Halimi til Ekstra Bladet.

Målscoreren til 3-2 fremhæver pokalfinalen mod FC Midtjylland som et eksempel på en kamp, hvor han føler sig forbigået. Her blev han først skiftet ind kort før slutfløjtet i den forlængede spilletid uden en reel chance for at ændre kampens udfald. Halimi scorede dog i den efterfølgende straffesparkskonkurrence.

- Jeg fik ikke chancen, og så bliver jeg selvfølgelig ked af det og også lidt vred over, hvordan de har håndteret det i de sidste uger.

Halimi blev hentet til Brøndby af klubbens forrige træner, Alexander Zorniger. I første omgang var Halimi i klubben på en lejeaftale, men kort før lukningen af transfervinduet i august 2018 blev midtbanekreatøren købt fri i tyske Mainz.

I februar 2019 blev Alexander Zorniger fyret som træner, hvorefter assistenten Martin Retov tog over. Siden da har Halimi fået spilletid i ni ud af 15 Superligakampe ifølge DBU’s officielle statistikere danskfodbold.com.

I fem ud af de ni kampe fik Halimi lov til at starte på banen. Han blev skiftet ud hver gang, og således har han ikke spillet samtlige 90 minutter i en eneste Superligakamp i denne sæson.

Brøndby har endnu ikke præsenteret en træner for den kommende sæson.