Fodbold

- Det er uvirkeligt, siger Salah efter CL-triumf

Liverpool har vundet Champions League for første gang siden 2005.

Liverpool triumferede med 2-0 over Tottenham, da de engelske klubber spillede Champions League-finale lørdag aften.

Det er Liverpools første Champions League-titel siden 2005, og derfor var kampens første målscorer Mohamed Salah selvsagt en glad mand efter sejren i Madrid.

- Alle er glade lige nu, og jeg er glad for at have spillet min anden Champions League-finale i træk, hvor det endelig blev til 90 minutter, siger Mohamed Salah til britiske BT Sport ifølge UEFA.

- Jeg har ofret mig for min karriere - jeg flyttede fra en lille by til Kairo, og at stå her som egypter er helt uvirkeligt for mig.

Salahs holdkammerat Trent Alexander-Arnold er omtrent lige så lykkelig efter finalesejren.

- Det er svært at beskrive det. Efter den sæson, vi har haft, fortjener vi det mere end noget andet hold. Vi har gjort noget helt specielt, og vi var dominerende. Vi vil ikke tænke tilbage på, at det var en rodet kamp. Vi tænke på, vi har vundet Champions League. Og jeg er bare en helt almindelig knægt fra Liverpool, hvis drøm er gået i opfyldelse, siger Alexander-Arnold ligeledes ifølge UEFA.

Triumfen i Madrid er Liverpools anden Champions Leafue-sejr, siden turneringens nuværende form blev skabt. I alt er det sjette gang, klubben vinder Europas fineste klubturnering.

For Tottenhams vedkommende er det første gang, klubben har spillet sig i finalen.