Fodbold

Fodboldspilleren José Antonio Reyes er død i en trafikulykke

Jose Antonio Reyes forud for en Champions League-kamp med Sevilla. Cristina Quicler / Scanpix Denmark

Den tidligere Sevilla- og Arsenal-spiller José Antonio Reyes er omkommet efter et trafikuheld.

Fodboldspilleren José Antonio Reyes er død. 35 år gammel.

Det skriver hans tidligere klub, Sevilla FC, på Twitter. Klubben oplyser, at den tidligere spanske landsholdsspiller er omkommet efter et trafikuheld.

- Vi kunne ikke bringe værre nyheder. Vores elskede holdmedlem José Antonio Reyes er død i et trafikuheld. Hvil i fred, skriver klubben.

Det spanske medie Marca skriver, at trafikuheldet skete lørdag morgen, hvor han kolliderede med en anden bil i byen Utrera.

José Antonio Reyes har i den netop overståede været på kontrakt i Extremadura, der hører til i den næstbedste spanske række. Også her begræder de dødsfaldet.

Reyes slog sit navn fast i fodboldverdenen, da han i en alder af bare 16 år blev den yngste nogensinde til at spille for Sevillas førstehold. Spanieren har sidenhen repræsenteret Arsenal, Real Madrid, Atletico Madrid og Benfica, inden han i 2012 igen skiftede til Sevilla.

I Arsenal var han med til at vinde både Premier League og FA Cup. Premier League-titlen kom i hus efter en historisk sæson, hvor holdet ikke tabte én eneste kamp.

- José var en del af det uovervindelige hold. Han var en meget populær skikkelse i klubben og vil altid have en speciel plads i vores hjerte. Vores tanker er med hans familie, venner og holdkammerater, skriver klubben på Twitter.

I landsholds-regi blev det til 21 kampe for det spanske landshold i perioden 2003-2006.