Fodbold

Braithwaite udelukker tanker om sin fremtidige klub

Martin Braithwaite afsluttede i maj sit lejeophold i Leganes. Nu tænker han ikke på, hvad karrieren skal bringe.

Landsholdsspilleren Martin Braithwaite har nydt stor succes i La Liga-klubben Leganes.

Klubben med de blå-hvide striber havde dog kun lejet danskeren, der vender tilbage til Middlesbrough i den næstbedste række i England. Med mindre der naturligvis sker noget i sommerens transfervindue.

- For at være helt ærlig, så tænker jeg ikke på det. Nu har jeg to kampe her på landsholdet, og hvad der så sker derefter, må jeg tage til den tid, siger Martin Braithwaite til TV 2 SPORT.

For cirka et år siden stod Martin Braithwaite i nogenlunde samme situation. Efter et lejeophold i franske Bordeaux så det ud til, at han skulle tilbage til Middlesbrough igen. Dengang var han dog lidt mere fremadskuende, da TV 2 SPORT spurgte, om han håbede på et skifte.

- Et håb lyder som noget, hvor folk ligger på knæ uden at gøre noget for det. Jeg vil mere kalde det en målsætning. Jeg arbejder hen imod det - og det er helt sikkert en målsætning at gøre noget større, sagde Braithwaite under VM i Rusland.

Braithwaite nåede at spille 19 kampe og score fire mål for Leganes, siden han kom til klubben i januar 2019. Derudover blev det til hele syv målgivende afleveringer.

- Det har været rigtig godt. Fantastisk. Det har været, som jeg håbede på, så det har været en rigtig god tid, og jeg har været rigtig glad.

- Det giver altid selvtillid og noget mentalt at spille gode kampe. Det viser, at når du arbejder hårdt, så bliver du altid tilbagebetalt.

Martin Braithwaite skiftede til Middlesbrough i sommeren 2017. Dengang skrev han under på en fireårig kontrakt.