Kjær overmandet ved Irlands mål: - Jeg vidste, det var for sent

16x9
Danmark spillede 1-1 med Irland fredag aften. Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix

Simon Kjær kunne ikke holde Shane Duffy fra at udligne mod Danmark. Det ærgrer Danmarks anfører, at festen fes ud i Parken.

Allerede da bolden var på vej ind i feltet, kunne Simon Kjær se, at han ville få et problem.

Danmarks anfører løb imod indlægget fra Alan Judge, inden han søgte tilbage til den mand, han skulle markere: Shane Duffy.

Ireren tog derimod den direkte vej, og med perfekt timing hoppede han op og headede bolden i mål.

- Selvfølgelig er jeg da træt af det, men sådan er fodbold. Jeg ved udmærket godt, da bolden bliver slået, og jeg kan se, jeg skal springe baglæns, at det bliver problematisk. Han er en stor dreng, og da jeg kan mærke, han hænger på ryggen af mig, så ved jeg godt, det er lidt for sent. Det var en perfekt slået bold og et godt løb af ham, erkender Simon Kjær over for TV 2 SPORT.

Scoringen til 1-1 blev stanget ind med cirka fem minutter tilbage af den ordinære tid. Isoleret set kostede den sejren og de tre point, men ifølge Simon Kjær kunne sejren have været sikret tidligere i kampen.

- Hvis vi kigger på chancerne og den måde, vi spiller, så synes jeg, vi kreerer alt det, vi skal. Vi vidste udmærket godt, de ville have masser af kræfter i de første 45 minutter. Vi havde masser af tålmodighed, og Irland har ikke det store i dag. De har nogle dødbolde, og der er de skarpe, så det er selvfølgelig bittert.

- Om det er min mand, der scorer, eller om det er mig, der brænder i den anden ende, det er underordnet. Vi skal alle sammen kigge indad, for man er ikke bedre end sin sidste kamp.

Pointtabet betyder, at Danmark spillede uafgjort for fjerde kamp i træk. Åge Hareide og landsholdet har to point efter de to første kampe i EM-kvalifikationsgruppen, som Irland fører med syv point efter tre kampe.

Danmark spiller igen mandag den 10. juni mod Georgien.