Fodbold

- Vi spiller en fremragende landskamp, siger Yussuf Poulsen trods pointtab

Yussuf Poulsen ærgrer sig efter at have brændt en stor chance under EM-kvalifikationkampen mod Irland. Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix

Yussuf Poulsen mener, at Danmark spillede en af de bedste landskampe i lang tid, selvom det ikke blev til en sejr over Irland.

Selvom Yussuf Poulsen var tydeligt skuffet over det uafgjorte resultat mod Irland, så mener offensivspilleren, at han og holdkammeraterne spillede en god landskamp.

- Jeg synes, at vi spiller en fremragende landskamp. Det er den bedste landskamp længe. Vi har tålmodighed, vi spiller godt med bolden, vi skaber masser af store chancer og giver rigtig få chancer væk. Så jeg synes egentlig at over hele linjen, der spiller vi en god kamp. Men når man ikke scorer på sine chancer, så fortjener man heller ikke at vinde, siger han.

Han bliver bakket op af sin landsholdsanfører, der også mener, at det spillemæssigt var en god landskamp.

- Hvis vi kigger på chancerne og den måde, vi spiller, så synes jeg, vi kreerer alt det, vi skal. Vi vidste udmærket godt, de ville have masser af kræfter i de første 45 minutter. Vi havde masser af tålmodighed, og Irland har ikke det store i dag. De har nogle dødbolde, og der er de skarpe, så det er selvfølgelig bittert, siger Simon Kjær.

Yussuf Poulsen havde selv flere gode muligheder for at score, men ingen af dem endte med et mål. I stedet var det kun indskiftede Pierre Emile-Højbjerg, der præsterede at passere den irske målmand.

Skaber nok store chancer

Det var som bekendt ikke nok, da den danske føring blev udlignet kort før tid, og det ærgrer Yussuf Poulsen, at hverken han eller de andre offensivspillere ikke fik udnyttet deres chancer og fik afgjort kampen.

- Vi skaber nok store chancer til at kunne lave masser af mål. Effektivitet handler også en lille smule om held, og det havde vi ikke, siger han.

Mandag gælder det kampen mod Georgien, og selvom det blev til pointtab mod Irland, så er Yussuf Poulsen fortrøstningsfuld.

- Hvis vi fortsætter den stil, som vi lagde for dagen, så er jeg slet ikke i tvivl om, at vi skraber en masse point sammen. Vi skal tage rigtig meget med, og så må vi træne nogle afslutninger, siger han.

Danmark har to point efter to kampe i Gruppe D.