Fodbold

Vejle-talent er rejst til Italien for skrive under med storklub

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger er Vejle tæt på at sælge målmandstalentet Andreas Jungdal til AC Milan for flere millioner kroner.

Vejle Boldklub-talentet Andreas Jungdal er torsdag morgen til lægetjek i den italienske storklub AC Milan.

Det skriver flere italienske medier, og det er også tilfældet ifølge TV 2 SPORTs oplysninger.

Mediet gianlucadimarzio skriver desuden, at den bare 17-årige danske målmand blevet spottet i Milan torsdag morgen på vej til lægetjekket.

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger vil salget indbringe Vejle Boldklub adskillige millioner kroner, og Jungdal forventes allerede at skrive under med storklubben torsdag eller fredag.

Det 17-årige talent var til prøvetræning i AC Milan i februar, hvor han i en uge blev set an af sin kommende arbejdsgiver.

- Vi har i Andreas Jungdal en rigtig dygtig målmand, der har stået en fantastisk sæson på vores succesfulde U17-hold. Derfor er der også helt naturligt, at en så dygtig målmand giver interesse fra andre klubber, sagde Vejles talentchef Steen Thychosen dengang til klubbens hjemmeside.

Jungdal undskrev sin første professionelle kontrakt med Vejle i september sidste år, og han har været i klubben siden 2013. I august fik han debut for Danmarks U17-landshold.