Atlético tordner mod Barcelona og Griezmann - tvinger ham til træning

Atlético Madrid er stærkt utilfreds med FC Barcelonas håndtering af stjernespilleren Antoine Griezmann, der ventes at skifte til Barcelona.

Rygterne har længe svirret, og de er på det seneste kun taget til.

Den franske stjernespiller Antoine Griezmann er på tale i FC Barcelona, og det blev fredag bekræftet af FC Barcelonas præsident Josep Maria Bartomeu på et pressemøde.

- Torsdag blev der afholdt møde mellem FC Barcelona-direktør Òscar Grau og Atlético Madrid-direktør Ángel Gil Marín. Han er en spiller, der interesserer os, sagde Bartomeu ifølge klubbens hjemmeside.

Den udtalelse har fået Atlético Madrid til at reagere med en officiel udtalelse på klubbens hjemmeside.

Raser mod Barcelona og Griezmann

Madrilenerne bekræfter mødet mellem klubberne, men slår fast, at det skete på Barcelonas foranledning.

Den 1. juli faldt Griezmanns frikøbsklausul fra knap 1,5 milliarder kroner til knap 900 millioner, og ifølge Atlético var Barcelona klar til at indfri den og sikre sig Griezmann.

Men så bad FC Barcelona ifølge Atlético Madrid om at få udsat betalingen.

- Atlético Madrids svar var selvfølgelig negativt, da vi mener, at Barcelona og spilleren har vist respektløshed over for klubben og dens fans, skriver Atlético Madrid.

Klubben skriver endvidere, at den har meddelt Griezmann, hans søster og agent Andrea Berta samt deres advokat, at franskmanden i henhold til sin kontrakt skal møde ind til træning næste søndag på klubbens anlæg for at starte optakten til sæsonen sammen med sine holdkammerater.

Endelig påpeger Atlético, at Barcelona nåede til enighed med Griezmann allerede i marts, hvor Atlético Madrid skulle møde Juventus i Champions League.

- Atlético Madrid ønsker at udtrykke den største misbilligelse over for begge parter, især FC Barcelona, for at tilskynde spilleren til at bryde sin kontrakt på et tidspunkt, hvor klubben skulle møde Juventus i Champions League samtidig med titelkampen i ligaen mod Barcelona.

Klubben skriver, at Griezmann og Barcelona allerede i februar havde indledt forhandlinger.

Den 14. maj meddelte Antoine Griezmann, at han agtede at forlade Atlético Madrid efter sæsonen.

28-årige Griezmann har spillet i Atlético Madrid siden 2014.