Fodbold

- Jeg ved ikke, om jeg kan spille sæsonen færdig, siger Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic er en stor profil i den amerikanske fodboldliga MLS. Det er ikke sikkert, det fortsætter sådan ret meget længere.

37-årige Zlatan Ibrahimovic er ved at indstille sig på, at karrieren nærmer sig en slutdato.

Fodboldikonet er endda forberedt på, at støvlerne kan blive lagt på hylden inden for kort tid. Efter en begivenhedsrig uge fortæller Galaxy-stjernen, at det ikke er givet, at han spiller den igangværende sæson færdig.

Ifølge Aftonbladet føler han sig jagtet i MLS, hvor han angiveligt savner respekt fra modstanderne.

- Alt andet føles godt. Jeg har det godt fysisk, og jeg er glad. Men jeg kan ikke sidde og snakke om næste sæson. Vi skal først spille den her sæson færdig. Det er svært at tale om næste år, når jeg ikke engang ved, om jeg er i stand til at afslutte denne sæson. Vi må se, hvad der sker, siger Zlatan Ibrahimovic.

Helt og skurk i samme kamp

For en uge siden var Zlatan Ibrahimovic den store helt for LA Galaxy, da han scorede hattrick i lokalbraget mod Los Angeles FC. Dermed sikrede han næsten egenhændigt sejren på 3-2.

I samme kamp kom den tidligere svenske landsholdsspiller også i fokus for at stange Mohamed El-Munir en albue i ansigtet. El-Munir endte med at få konstateret et brud ved kindbenet i højre side af ansigtet. Zlatan Ibrahimovic fik efterfølgende en formel advarsel af disciplinærudvalget i MLS, skriver ESPN.

MLS-grundspillet slutter i oktober. Derefter går de bedste hold videre til slutspillet. I skrivende stund ligger LA Galaxy nummer to i den vestlige konference. Los Angeles FC ligger nummer et med et forspring på ni point.

Zlatan Ibrahimovic blev i december 2018 historiens bedst betalte spiller i MLS. Han står til at tjene 46,9 millioner kroner i sin kontrakt for den igangværende sæson.