Fodbold

Zidane dropper Bale til testkampe efter kikset Kina-skifte

Gareth Bale deltager ikke i træningsturneringen Audi Cup. Javier Barbancho / Ritzau Scanpix

Real Madrid blokerede angiveligt, at Gareth Bale skiftede til Kina. Nu er waliseren udeladt til testkampe.

En af sommerens store transfersagaer fortsætter.

Efter at Real Madrid-træner Zinedine Zidane tidligere på sommeren gjorde det klart, at Gareth Bale ikke er en del af franskmandens planer i den spanske storklub, er der længe blevet spekuleret i, hvor den walisiske stjerne så skulle hen.

Vedvarende rygter sendte Bale til kinesiske Jiangsu Suning, og waliseren var angiveligt blevet enig med kineserne om en kontrakt.

Men så trak Real Madrid ifølge flere internationale medier i weekenden stikket på skiftet på grund af uenighed med Jiangsu Suning om overgangssummen.

Mandag har Real Madrid så meldt ud, at Gareth Bale ikke er en del af den trup, der tirsdag og onsdag skal spille træningsturneringen Audi Cup i tyske München.

Ifølge det britiske medie BBC er det Bale selv, der har afvist at tage med på turen til det sydtyske, på grund af at skiftet til Kina er faldet sammen.

Det spanske medie Sport skriver ligeledes mandag, at waliseren heller ikke deltog i mandagens træning i Real Madrid.

Tidligere mandag kom det frem, at Jiangsu Suning har købt kroatiske Ivan Santini, hvilket umuliggør Gareth Bales skifte til klubben.

I Kina må man således kun have fire udlændinge på holdet, og da Jiangsu Suning inden købet af Santini havde tre, er der altså ikke plads til flere ikke-kinesere i spillertruppen.

Gareth Bale kom til Real Madrid fra Tottenham i sommeren 2013.