Fodbold

United-kamp i Norge var mere end en fodboldkamp for Solskjær-familien

19-årige Noah Solskjær, der er søn af Ole Gunnar Solskjær, fik i aftes debut for Kristiansund - endda mod farmands tropper fra Manchester United.

28.000 tilskuere var til stede, da Kristiansund tog imod Manchester United i en træningskamp.

Og de var vidne til en helt særlig debut, da Noah Solskjær i det 85. minut løb på banen.

Ikke nok med at det var nordmandens første kamp for førsteholdet, var det også mod Manchester United, der er ledet af hans far, Ole Gunnar Solskjær.

- Det er meget sjovt for Noah at debutere foran 28.000 tilskuere. Ikke mange mennesker får sådan en debut i Norge, siger Ole Gunnar Solskjær til TV 2 Norge.

Inden kampen havde 19-årige Noah Solskjær kun optrådt for Kristiansunds andethold i den norske fjerdedivision. Uniteds stjerner var selvsagt af en anden kaliber, og efter kampen var debutanten da også glad og stolt.

- Det var oplevelsen, der var vigtigst. Det var fedt at komme ud og spille mod store stjerner som for eksempel Paul Pogba, siger Noah Solskjær, som også fik mulighed for at tale kort med den franske stjerne efter kampen.

- Han sagde held og lykke med sæsonen, og at det var dejligt at se mig debutere, siger Noah Solskjær.

I det hele taget var kampen i Oslo mere end en fodboldkamp for familien Solskjær.

For på United-bænken havde Ole Gunnar Solskjær sin anden søn med. Lillebror Elijah fik sig noget af en oplevelse, da han var med på første parket.

Manchester United vandt kampen med 1-0.