Fodbold

200 fans ventede på Schöne i lufthavnen: - Utroligt

Lasse Schöne landede tirsdag i lufthavnen i Genova. Onsdag skal han gennemgå et lægetjek og efterfølgende underskrive kontrakt.

Den danske fodboldspiller Lasse Schöne er kommet tættere på et skifte til Serie A-klubben Genoa.

Tirsdag landede Ajax-spilleren i Genova Cristoforo Colombo Lufthavn, og i ankomsthallen blev han mødt af omkring 200 Genoa-fans, hvilket forårsagede en uventet overbefolkning og besvær for personalet.

Det skriver Sky Sport Italia.

Det italienske medie fik også en kort kommentar fra 33-årige Schöne, der skal gennemgå et lægetjek onsdag og efterfølgende skrive under på en kontrakt.

Ifølge Sky Sport får danskeren en toårig aftale med den italienske klub.

- Jeg er glad for at være her, det er en uventet velkomst. Det er utroligt at se så mange mennesker, lød det fra Lasse Schöne, da han var landet i Norditalien.

TV 2 SPORT var i kontakt med Schöne søndag, hvor han bekræftede, at han havde en mundtlig aftale med Genoa, der også har danske Lukas Lerager på kontrakt.

Klub og by en perfekt kombination

Over for Sky Sport uddybede Lasse Schöne sit valg af Genoa.

- Jeg valgte Genoa af forskellige årsager. Først og fremmest på grund af klubben og byen, som er en perfekt kombination også for min familie, sagde han, inden han svarede fansene, der spurgte ham, om han ville score i et lokalopgør mod Sampdoria:

- Jeg vil gøre mit bedste, kom det fra Schöne.

Lasse Schöne har spillet i Ajax siden sommeren 2012, hvor han skiftede fra NEC Nijmegen. I sidste sæson nåede Amsterdam-klubben semifinalen i Champions League.

Schöne har spillet hele sin professionelle karriere i Holland og vundet det hollandske mesterskab tre gange - alle gangene med Ajax (2013, 2014 og 2019).

45 kampe har Lasse Schöne fået på det danske landshold siden 12. august 2009. Han har scoret tre mål.