Fodbold

Oldboysspillere hjælper Lystrup til at stille hold i pokalkamp

Sydbank og Lystrup IF meddeler, at torsdagens pokalkamp mod 1. divisionsklubben Skive IK gennemføres som planlagt.

Der bliver spillet pokalfodbold i Lystrup torsdag.

Det meddeler Sydbank, som er sponsor for pokalturneringen, og formanden for Lystrup IF, Susanne Pedersen, i pressemeddelelser sendt til blandt andre TV 2 SPORT.

Det sker, efter at der i nogle dage har været tvivl om, hvorvidt Lystrup fra Jyllandsserien kunne stille med et hold til kampen mod Skive IK fra 1. division.

Lystrup havde i første omgang meldt fra til opgøret i første runde af Sydbank Pokalen i denne sæson.

Klubben fra Aarhus-området forklarede siden, at baggrunden var både Smukfest i Skanderborg samt mandefald i truppen efter nedrykning fra Danmarksserien.

Oldboysholdet hjælper Lystrup

Siden meddelte Divisionsforeningen, at den havde været i kontakt med Lystrup og meddelt klubben, at den var forpligtet til at stille op, og at et afbud kunne få store konsekvenser.

I pressemeddelelsen skriver Sydbank, at Lystrup har samlet et hold, og at klubben blandt andet har kigget mod sit oldboyshold for at finde spillere.

Det bliver bekræftet i pressemeddelelsen fra Lystrup-formanden. Fem oldboysspillere, to serie 3-spillere og to U19-spillere vil hjælpe de syv jyllandsseriespillere.

Sydbank har besluttet at belønne de Lystrup-spillere, der stiller op, med en billet til pokalfinalen næste år, og der vil være gratis grillpølser til de første 200 tilskuere.

Var det endt med et afbud til kampen, skulle sagen behandles i Fodboldens Disciplinærinstans.