Fodbold

Eriksen bænkes i Tottenhams Premier League-åbning

Christian Eriksen bliver i Tottenham et år til. Michael Dalder / Ritzau Scanpix

Christian Eriksen indleder PL-sæsonen på bænken, når Tottenham møder Aston Villa senere lørdag.

Den danske landsholdsstjerne Christian Eriksen indleder sæsonen i Premier League på bænken for Tottenham.

Danskeren er fravalgt til startopstillingen til hjemmekampen mod Aston Villa lørdag efter en sommer med massevis af rygter om Eriksens fodboldfremtid.

Han er okay, men vi foretrækker, at han starter kampen på bænken

Mauricio Pochettino, Tottenham-manager

Christian Eriksen meddelte tidligere denne sommer, at han gerne ville prøve noget nyt, men torsdag var der intet nyt om, at danskerens situation skulle have ændret sig, da det engelske transfervindue lukkede for køb af spillere.

Det betød, at danskeren denne sommer helt sikkert ikke skifter til en anden engelsk klub. Hele forløbet har dog intet at gøre med, at han er vraget, fortæller Tottenham-manager, Mauricio Pochettino, til Sky Sports:

- Det har ikke relation til hinanden. Jeg er ligeglad med alt det. Efter Christians seneste periode med landsholdet gennemgik han en operation. Han er okay, men vi foretrækker, at han starter kampen på bænken.

Europæiske klubber kan stadig købe Eriksen

Christian Eriksen har et år tilbage af sin kontrakt i Tottenham, og han kan derfor skifte transferfrit til en anden klub næste sommer.

Det engelske transfervindue lukkede kun for køb af spillere torsdag.

Europæiske klubber kan stadig købe spillere i engelske klubber, så længe de nationale transfervinduer er åbne.

I engelske medier er det gennem længere tid blevet beskrevet, at danskeren flere gange skulle have takket nej til en kontraktforlængelse i Tottenham.