Fodbold

Giggs opfordrer United-spillere til at sparke Pogba ned under træning

Paul Pogba har tidligere i år fortalt, at det kan være tid til at prøve noget nyt efter tre år i Manchester United.

Den franske fodboldspiller Paul Pogba har i tre sæsoner spillet i Manchester United, men tidligere på sommeren ytrede han, at det måske er tid til forandring.

Indtil videre er franskmanden dog fortsat tilknyttet ’de røde djævle’, men ifølge den tidligere Manchester United-profil Ryan Giggs er fansene formentlig splittede omkring franskmanden nu.

Når det kommer til spillertruppen, mener Ryan Giggs, at holdkammeraterne kan hjælpe med at rette Paul Pogba ind ved at sparke ham under træningen.

- Jeg siger ikke, at du skal sparke alle. Men det var sådan, at Cristiano Ronaldo blev bedre.

- Scholesy (Paul Scholes, red.) sparkede ham, hvis han havde for mange berøringer på bolden. Pludselig gik det op for ham, at han ikke kunne blive ved med at drible, for ellers ville han blive sparket, husker Ryan Giggs tilbage.

Ifølge mediet Marca har Paul Pogba været sat i forbindelse med Real Madrid og Juventus, der fortsat kan hente spillere, da transfervinduerne i Spanien og Italien først lukker i begyndelsen af september.

Vil gavne Pogba at blive i Manchester

Det er endnu uvist, om Paul Pogba skifter til en anden klub i løbet af de næste uger. Søndag var franskmanden dog med fra start, da Manchester United åbnede sæsonen med en 4-0-sejr over Chelsea.

Her leverede han blandt andet to assists, og særligt den målgivende aflevering til 3-0 var en perle fra franskmanden. Fra egen banehalvdel sendte han en følt bold frem til Marcus Rashford, der let kunne sparke bolden i mål.

Manchester United er ledet af Ole Gunnar Solskjær, og han skal forsøge at få holdet tilbage på vinderkurs. På den mission er Paul Pogba ifølge den tidligere Manchester United-spiller Gary Neville en meget vigtig brik – og det samme kan Manchester United være for ham.

- Det vil hjælpe ham. Han er en af seniorspillerne, han har vundet VM, Serie A med Juventus, han er en af de erfarne spillere.

- Han var der som barn, hvor han så kulturen på det tidspunkt, så nu skal han beslutte, om han vil spille for Manchester United, for han skal være en del af den her kulturændring, hvis de skal vinde, vurderer Gary Neville.

Manchester United vandt senest Premier League i 2013.