Fodbold

Liverpool-målmand meldes ude i flere uger

Alisson Becker lagde sig ned kort efter sit målspark. Oli Scarff / Ritzau Scanpix

Den engelske fodboldklub Liverpool må undvære sin førstemålmand de næste par uger, efter han pådrog sig en lægskade i sæsonens første ligakamp.

Liverpool havde fået en perfekt start på Premier League-sæsonen, da der fredag aften kom malurt i bægeret.

Foran 3-0 mod Norwich lå målmand Alisson Becker pludselig i græsset efter 36 minutters spil. Den brasilianske målmand måtte herefter lade sig udskifte, og nu meldes han ude i flere uger.

- Det er ikke særlig fedt. Det drejer sig om en skade i læggen, hvilket selvsagt holder ham ude i et stykke tid. Jeg kan ikke give nogen præcis tidshorisont på, hvornår han er tilbage, men han spiller ikke onsdag med sikkerhed.

- Det kommer til at tage noget tid, og det tager uden tvivl et par uger. Vi må vente og se, siger Liverpool-manager Jürgen Klopp til klubbens hjemmeside.

Alisson Becker havde netop taget et målspark, hvor han gled i sparket, da skaden opstod. Brasilianeren kiggede sig bagud, som om noget havde ramt ham bagfra, men der var ingen andre i nærheden.

Hurtigt stod det klart, at han måtte lade sig udskifte, og i stedet kom den spanske målmand Adrián ind for at vogte buret. Jürgen Klopp forventer dog ikke, at han får særlig lang tid som ny førstemålmand.

- Jeg har allerede set overskrift med "seks uger" og sådan noget, men Alisson har ikke været skadet tidligere i karrieren, så vi må vente og se, hvordan det udvikler sig, siger Klopp.

Onsdag skal Liverpool møde Chelsea i den europæiske Super Cup. Opgøret mellem Champions League-vinderen og Europa League-vinderen spilles i Istanbul.