Fodbold

PSG-træner forstår fan-utilfredshed med Neymar

Thomas Tuchel vil fortsat beskytte Neymar, men han forstår godt, at ikke alle PSG-fans er begejstrede for ham.

Fans af Paris Saint-Germain demonstrerede søndag deres utilfredshed med klubbens superstjerne Neymar, da PSG indledte sæsonen i den franske liga med en sejr over Nimes.

Der blev sunget smædesange og vist bannere, der opfordrede brasilianeren - som ikke var udtaget til kampen - til at 'skride væk'.

PSG-træner Thomas Tuchel kan delvist forstå utilfredsheden, da Neymar længe har indikeret, at han ønsker sig væk fra den franske storklub.

'Jeg beskytter alle mine spillere'

Tuchel hørte ikke selv smædesangene, men blev gjort opmærksom på dem efter kampen.

- Det er vanskeligt, for jeg ved ikke, hvad jeg skal sige, siger Tuchel ifølge Sky Sports til avisen L'Equipe.

- Jeg kunne se det på mine kollegers smartphones, for jeg hørte det ikke selv under kampen. Kan jeg forstå det? Ja og nej. Han er stadigvæk vores spiller, min spiller, og jeg beskytter alle mine spillere.

- Han er fortsat en del af mit omklædningsrum, men jeg kan godt forstå, at ikke alle bryder sig om det, han har sagt og gjort, siger PSG-træneren.

Neymar-exit rykket tættere på

Lørdag udtalte PSG's sportsdirektør, Leonardo, at brasilianerens mulige exit var rykket tættere på.

Det er uvist, hvem PSG forhandler med. Internationale medier har dog sat 27-årige Neymar i forbindelse med en retur til FC Barcelona eller et skifte til konkurrenten Real Madrid.

Neymar har spillet for PSG siden sommeren 2017. Dengang blev han ifølge internationale medier købt i Barcelona for 222 millioner euro (1,6 milliarder kroner) i historiens største fodboldhandel.