Fodbold

Liverpool-keeper skadet af baneløber

Liverpool-målmanden Adrian har pådraget sig en ankelskade, efter at en baneløber ramte ham i en jubelscene efter onsdagens Super Cup-triumf.

Det, der indtil nu har været en fantastisk uge for Liverpool-reserven Adrian, har nu taget en ærgerlig drejning.

I fredags fik målmanden sin Premier League-debut, da førstevalget Alisson blev skadet. Onsdag var han igen at finde i målet, da han var med til at sikre Liverpool sæsonens første titel med en sejr over Chelsea i den europæiske Super Cup.

Men i de efterfølgende jubelscener var den 32-årige spanier ude for et uheld, der nu betyder, at han ikke er i stand til at spille weekendens kamp i Premier League mod Southampton.

- Da vi alle var samlet, var der en tilhænger, der hoppede over et eller andet. Han blev jagtet af nogle vagter, gled og sparkede til hans (Adrians, red.) ankel. I går var den hævet, i dag er den bedre, men vi må vente og se, siger Liverpool-manager Jürgen Klopp på et pressemøde inden weekendens kamp.

Dermed ser det nu ud til, at Jürgen Klopp må tage sin tredje målmand i brug på bare en uge. Det bliver enten 20-årige Caoimhin Kelleher eller 35-årige Andy Lonergan.

Begge kan se frem til Liverpool-debut.

Jürgen Klopp har på pressemødet desuden bekræftet, at midtbanespilleren Naby Keita heller ikke rejser med til kampen mod Southampton.