Fodbold

- Neymar er ikke frosset ude, insisterer PSG-sportsdirektør

Neymar har været genstand for mange spekulationer. Franck Fife / Ritzau Scanpix

Neymar er hverken skadet eller frosset ude af Paris Saint-Germain-holdet, fortæller sportsdirektøren i klubben.

En af denne sommers største transfersagaer omhandler den brasilianske superstjerne Neymar.

Den 27-årige sambadreng er i øjeblikket på kontrakt hos de franske mestre fra Paris Saint-Germain, men den driblestærke brasilianer har givet klart udtryk for, at han ikke ser sig selv spille en eneste kamp mere for det franske storhold.

FC Barcelona og Real Madrid meldes interesserede. Men som bekendt går det sjældent udramatisk for sig, når en af verdens største stjerner måske skifter klub.

- Han er PSG-spiller. Lad os ikke glemme det. Han er stadig i Paris tre år endnu, udtaler hovedstadsklubbens sportsdirektør, Leonardo, i et interview med den franske radiostation RMC.

De første par kampe i den nye sæson har dog været uden Neymar i truppen for pariserne.

Det har fået den franske avis Le Parisien til at spekulere i, at den brasilianske boldekvilibrist er blevet frosset ude af holdkammeraterne grundet sin opførsel, og at der i øvrigt skulle være problemer med den mellemfodsknogle, der holdt ham ude i en god del af sidste sæson.

- Det er forkert. Han er ikke frosset ude eller flyttet ud af holdet. Han følger bare sit personlige rehabiliteringsprogram. Hans skade er fuldstændig helet. Det er bare et spørgsmål om at få ham tilbage på 100 procent, så han kan spille igen, fortæller Leonardo til RMC.

Neymar i en af sine mange kampe for FC Barcelona.

Bekræfter forhandlinger

Neymars europæiske gennembrud kom tilbage i 2013, da han skiftede til FC Barcelona fra brasilianske Santos.

Netop de spanske mestre forlod brasilianeren til fordel for netop PSG i 2017, men det kan meget vel ende med en retur til den catalanske storklub denne sommer bare to år efter verdens dyreste transfer.

Spekulationerne om det skifte er ikke blevet mindre, efter direktøren for de sportslige relationer på FC Barcelonas førstehold, Guillermo Amor, fredag aften bekræftede, at klubben kun mangler at færdiggøre aftalen med Bayern München, som henter Philippe Coutinho på en lejeaftale.

- Der bliver snakket rigtig meget om Neymar i disse dage, men vi kan ikke udtale os om denne sag i øjeblikket. Hvad, der skal ske, vil ske, og alt kan ske inden transfervinduet lukker, lød det kryptisk fra Guillermo Amor ifølge flere spanske medier fredag aften.

I Paris vil sportsdirektøren Leonardo dog gerne sige en smule mere om en af fodboldens varmeste historier.

- Der er snakke om fremtiden, som I ved, men ikke noget avanceret, siger sportsdirektøren til radiostationen RMC.

Det spanske transfervindue lukker 2. august.